• PRO TV
  • Instanța a decis! Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, nu va fi judecat pentru omor calificat

Instanța a decis! Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, nu va fi judecat pentru omor calificat

Instanța a decis! Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, nu va fi judecat pentru omor calificat

Instanța a respins cererea de schimbare a încadrării juridice în omor calificat, așa cum a solicitat avocatul familiei lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în tragedia de la 2 Mai.

Gallery

​Vineri, pe data de 14 iunie, noua judecătoare în cazul lui Vlad Pascu a decis ca acesta să nu fie judecat pentru omor calificat. Tânărul de 19 ani, care a omorât două persoane în cumplitul accident de mașină din stațiunea 2 Mai, el aflându-se la volan sub influența substanțelor interzise, va fi judecat pentru omor din culpă.

Următorul termen de judecată va avea loc pe data de 21 iunie, la ora 10.00.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de părţile civile Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Olariu Maria – Selena, Olariu Maria, Olariu Marin, Tănase Andreea, Dinu Gabriela, prin avocat Ganea Daniela.

Repune cauza pe rolul instanţei şi fixează termen de judecată la data de 21.06.2024, ora 10:00, cu citarea părţilor şi a martorului Radu Gabriel, propus de părţile civile, inclusiv telefonic. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei”, se arată în minuta instanţei.

Este pentru a doua oară când judecătorul respinge cererea de schimbare a încadrării juridice, prima oară fiind dezaprobată de Ancuța Ioana Popoviciu, fostul magistrat din dosarul lui Vlad Pascu.

Foto: Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni