• PRO TV
  • Horoscop zilnic 16 iunie 2024. Vărsătorii au parte de o dezamăgire în dragoste, Balanțele trebuie să rezolve chestiuni financiare

Horoscop zilnic 16 iunie 2024. Vărsătorii au parte de o dezamăgire în dragoste, Balanțele trebuie să rezolve chestiuni financiare

Horoscop zilnic 16 iunie 2024. Vărsătorii au parte de o dezamăgire în dragoste, Balanțele trebuie să rezolve chestiuni financiare

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 16 iunie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să se reediteze niște situații din trecut, legate de partea relațională, să ai niște discuții, care să scoată la suprafață anumite nemulțumiri și de data aceasta să te gândești și la tine. În partea a doua a zilei, faci niște deplasări la rude sau decizi în ultimul moment să pleci în afara orașului.

Taur

Posibil astăzi să cauți să-ți dai mai multă valoare, mai ales dacă intervine o chestiune legată de serviciu. Îți impui niște puncte de vedere și ești ferm pe poziție. Dacă ieși cu prietenii sau cu foști colegi de muncă, s-ar putea să primești, din nou, o propunere de a te asocia într-un proiect.

Gemeni

Deși Luna îți traversează astăzi casa distracției și aventurilor romantice, nu ești interesat să socializezi. Ai nevoie să te odihnești, reechilibrezi, să-ți pui ordine în gânduri și viață. Cel mult, în partea a doua a zilei, decizi să faci o vizită unei persoane dragi din familie.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce revelații legate de viața de familie, relația cu părinții și locurile copilăriei. Traversezi o perioadă destul de agitată pe toate planurile și va fi nevoie să găsești un echilibru pentru a face față tuturor provocărilor.

Leu

Cu Luna în casa comunicării și cu planete în sectorul prietenilor, astăzi, simți nevoie să-ți împărtășești mai mult opiniile, dar și să lămurești niște neînțelegeri. Posibil să apară și tensiuni între voi dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă și vezi lucrurile din altă perspectivă.

Fecioară

Astăzi este posibil să realizezi că faptele nu au susținut vorbele din partea unei persoane cu care ai încercat să ai o relație. Și facă faci parte dintr-un cuplu, ai dezamăgiri și încerci să-ți redirecționezi energia spre carieră și aspirații noi, care să-ți aducă satisfacție.

Balanță

Posibil astăzi să fii interesat să rezolvi niște chestiuni financiare, să-ți achiziționezi niște ateliere, cursuri, să pleci într-o călătorie. Dacă intenționezi să pleci la studii în străinătate sau să te recalifici, s-ar putea să iei cu greu o decizie sau să oscilezi, să te răzgândești.

Scorpion

Evită astăzi să faci promisiuni sau să-ți iei angajamente! S-ar putea să realizezi că-ți lipsesc resursele de care ai nevoie pentru a pune la cale niște planuri, să rezolvi unele chestiuni legate de casă sau să finalizezi un proiect. În relația amoroasă lucrurile sunt amestecate.

Săgetător

Posibil, astăzi, să te concentrezi asupra greșelilor din trecut, pe care le-ai făcut în relații. Venus formează un aspect tensionat cu Neptun și s-ar putea să ai niște sentimente de vinovăție față de o persoană din trecut. Canalizează-ți energiiile către un proces, care să-ți aducă fericire și nu mai pune presiune pe tine sau relație!

Capricorn

Astăzi nu este o zi bună pentru decizii, ci mai degrabă pentru a gândi un plan, să te gândești la posibilitatățile de a-l pune în acțiune. În sectorul sentimental, ești vulnerabil emotional, iar percețiile tale pot fi afectate de un aspect, care se formează între Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta iluziilor.

Vărsător

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, formează un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor și s-ar putea să ai parte de o dezamăgire. Nu lua decizii, pentru că este posibil să fie afectată rațiunea! Lasă chestiunile din planul iubirii să le rezolvi într-o zi când vei vedea mai clar!

Pești

Astăzi este posibil să discuți cu partenerul despre intențiile voastre, din perioada următoare, legate de casă sau familie. S-ar putea să revină în atenție situații mai vechi, legate de bani sau administrarea unor bunuri, a unei moșteniri. Pentru că Neptun, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu planetele din sectorul vieții de familie, ziua nu este ideală pentru decizii pe termen lung.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni