• PRO TV
  • EURO 2024. Cățelul-prezicător Ludwig crede că Germania învinge Scoția, în meciul de deschidere! Cine va câștiga campionatul, după părerea lui

EURO 2024. Cățelul-prezicător Ludwig crede că Germania învinge Scoția, în meciul de deschidere! Cine va câștiga campionatul, după părerea lui

EURO 2024. Cățelul-prezicător Ludwig crede că Germania învinge Scoția, în meciul de deschidere! Cine va câștiga campionatul, după părerea lui

Un cățel-prezicător, rasa teckel, a prezis că Germania va învinge Scoția în meciul de deschidere al campionatului EURo 2024. Mai mult, acesta a ales drept câștigătoare a competiției echipa Portugaliei.

Ludwing a fost pus să aleagă o echipă câștigătoare de la meciul de deschidere al competiției - care va fi transmis vineri seara, la PRO TV și VOYO - în cadrul unui evenimentul din orașul lui de baștină, Munchen.
Cunoscut drept ”Oracolul teckel”, Ludwig a primit trei boluri conținând gustările lui favorite de pui.

Pentru a determina rezultatul meciului, acesta a trebuit să aleagă dintre cele trei boluri - unul era marcat cu steagul Germaniei, altul - cu cucea Sf Andrei și al treilea - cu ambele, în caz de egalitate.
Ludwig nu a ezitat și a ales bolul cu steagul Germaniei, decizia lui indicând câștigătorul meciului de diseară.

Proprietarul lui Ludwig, Volker Hiddemann, a spus: ”Este foarte pasionat de fotbal și are un instinct foarte bun. Este un tip foarte relaxat, calm și atent cu cei din jur”.

În cadrul aceluiași eveniment, Ludwig a prezis și că Portugalia va câștiga campionatul EURO 2024, care începe în această seară și poate fi urmărit la PRO TV și VOYO.

Foto: Shutterstock

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni