• PRO TV
  • Horoscop zilnic 17 iunie 2024. Capricornii se preocupă de cucerirea unei persoane de care se simt atrași, Gemenii își revizuiesc situația financiară

Horoscop zilnic 17 iunie 2024. Capricornii se preocupă de cucerirea unei persoane de care se simt atrași, Gemenii își revizuiesc situația financiară

Horoscop zilnic 17 iunie 2024. Capricornii se preocupă de cucerirea unei persoane de care se simt atrași, Gemenii își revizuiesc situația financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 17 iunie 2024.


Berbec

Cu Venus, micul benefic, și Mercur în tranzit prin zodia Rac, de astăzi, în următoarele săptămâni, te vei ocupa mai mult de casă și familie, de rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare. De asemenea, îți vei petrece mai mult timp cu familia.

Taur

Mercur, astrul comunicării, și Venus, guvernatoarea ta, intră astăzi în zodia Rac, în sectorul comunicării. Găsești căi de comunicare să rezolvi neînțelegeri și acumulezi mai ușor informație. De asemenea, obții rezultate într-un proiect, porți negocieri profitabile și interacționezi mai mult cu familia.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, încep să tranziteze, de astăzi, zodia Rac, respectiv casa banilor, valorilor și stimei de sine. Vei fi interesat să-ți pui ideile în practică, să demarezi proiecte noi, de pe urma cărora să-ți suplimentezi veniturile. De asemenea, este un moment bun să-ți reorganizezi situația financiară.

Rac

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, și Venus, micul benefic, îți tranzitează zodia, respectiv casa personalității, și vor opera în favoarea ta. Vei avea farmec, faci impresie bună și vei fi căutat să-ți spui opiniile. Este un moment bun de relansare, să te afirmi, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, deoarece nu va rămâne fără ecou toată implicarea ta în diverse activități.

Leu

Venus și Mercur încep să traverseze, de astăzi, sectorul subconștientului, introspecției, frământărilor interioare și trecutului. În următoarele săptămâni vei avea ocazia să-ți reevaluezi proiectele, interesele profesionale și sfera sentimentală.

Fecioară

Cu Mercur și Venus în tranzit prin zodia Rac, prin casa prietenilor și proiectelor pe termen lung, urmează o perioadă în care-ți poți relansa viața socială. Te poți asocia cu prieteni în proiecte noi, să faci schimburi de experiență, să înveți lucruri noi. De asemenea, este posibil să fii foarte popular în grupul tău și nu în ultimul rând, să atragi atenția unei persoane care este interesată să înceapă o relație cu tine.

Balanță

Mercur și Venus își încep astăzi tranzitul prin zodia Rac, respectiv prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale. Urmează o perioadă în care te preocupă sfera profesională, afirmarea, să-ți demonstrezi abilitățile. Ești susținut de către superiori în demersurile legate de noi proiecte.

Scorpion

Sectorul principiilor, idealurilor, cunoașterii, studiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor primește tranzitul lui Mercur și a lui Venus. Urmează o perioadă în care vezi lucrurile mai relaxat, ești mai optimist în proiectele tale și interesat să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu.

Săgetător

Cu Venus și Mercur în tranzit, de astăzi, prin sectorul relațiilor profunde, intimității și intereselor financiare, vei reuși, în următoarea perioadă, să-l faci pe partener să se deschidă, să aveți o conexiune mai profundă. De asemenea, este un moment prielnic pentru rezolvarea unui context financiar.

Capricorn

Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, încep să traverseze, de astăzi, sectorul relațiilor și parteneriatelor, revigorând relațiile în perioada următoare. Dacă au existat neînțelegeri, acum se instaurează armonia și este o perioadă favorabilă pentru împăcări, recucerirea partenerului sau cucerirea unei persoane de care te simți atras.

Vărsător

Cu Mercur și Venus, de astăzi, în tranzit prin sectorul muncii și sănătății, vei avea un randament mai ridicat la locul de muncă, iar starea de sănătate se îmbunătățește. Urmează o perioadă prielnică pentru a-ți actualiza cunoștințele, să te perfecționezi, să-ți îmbunătățești abilitățile. Relațiile cu colegii sunt mai bune, armonioase și colaborați astfel încât înregistrați un succes într-un proiect.

Pești

Venus, planeta iubirii, și Mercur, planeta comunicării, își încep tranzitul astăzi prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, distracției, copiilor, creativității și vacanțelor. În perioada următoare vei vedea partea frumoasă a vieții, ai dispoziție de flirt și aventură, poți începe relații amoroase și ai inspirație în proiectele creative.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni