• PRO TV
  • Un celebru cântăreț de muzică de petrecere a murit! Care este cauza decesului

Un celebru cântăreț de muzică de petrecere a murit! Care este cauza decesului

Un celebru cântăreț de muzică de petrecere a murit! Care este cauza decesului

A murit un celebru interpret de muzică de petrecere. Cântărețul s-a stins din viață duminică dimineață, după ce s-a luptat cu o boală grea.

Gallery

Marius Baiazid fusese internat la Spitalul Universitar din București de la începutul lunii iunie. Starea lui de sănătate era critică. 

A murit Marius Baiazid, un îndrăgi interpret de muzică de petrecere

Artistul s-a stins din viață duminică dimineață. Marius Baiazid, tată devotat, soț iubitor și prieten adevărat, a fost răpus de o boală grea. Toată lumea a sperat până în ultima clipă că artistul își va reveni.

„Am o rugăminte la toți prietenii noștri! Tatăl meu este într-o stare foarte gravă multi dintre voi știți! Știu ca este iubit de foarte multă lume și ne da putere să știm lucrul ăsta ! Dar rugămintea mea este să numai sunați fraților la spitalul municipal toată ziua și să vă certați cu doctorii pentru ca am ajuns să ne bată obrazul ca sună X ,y și țipă pe la telefoane!

Credeți mă ca suntem foarte supărați pentru situația asta și nu am vrut să postez nimic dar nu știu cine sună toată ziua și se ceartă pe la telefoane! Rugați vă toți pentru el pentru ca sunt sincer cu voi doar rugăciunile noastre îl pot salva! Cine îl iubește să se roage pentru el, doctorii își fac treaba ne am ocupat noi de asta dar în starea în care este el trebuie să lupte el și să i dea putere Dumnezeu să ducă lupta la bun sfârșit!

Atât am avut de zis mă mândresc ca tatăl meu este iubit așa de multă lume dar vă rog dacă aveți întrebări despre el sunați și voi apropiați de ai noștri nu doctori pentru ca destul îi stresăm noi toată ziua! Momentan este la fel cum a fost și acum 7 zile nu s a schimbat nimic dacă se va schimba și își va reveni am să anunț eu sau frații mei sau mama mea și veți afla!”, a spus Alex Baiazid, fiul artistului.

Citește și:

Marius Baiazid a pierdut lupta cu boala, iar acum curg mesajele de condoleanțe în memoria talentatului lăutar:

„Dumnezeu sa te ierte !!!mereu ai avut grija de mine sper sa ai si de acolo din ceruri la fel !!” / „Dumnezeu sa te ierte, om bun și frumos. Prea devreme, mult prea devreme ai plecat dintre noi, n-am sa te uit niciodată!!” / „Dumnezeu să te ierte Marius Baiazid, Nu pot să cred așa ceva, Drum lin către cer Nu te voi uita niciodată”.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni