• PRO TV
  • Ce program are Irinuca în România. Surprizele pe care i le-a pregătit Irinel Columbeanu

Ce program are Irinuca în România. Surprizele pe care i le-a pregătit Irinel Columbeanu

Ce program are Irinuca în România. Surprizele pe care i le-a pregătit Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu este foarte fericit de când a venit în țară fiica sa Irina. Fostul milionar nu își mai încape în piele de bucurie, mai ales că nu și-a mai văzut fiica de 6 ani.

Gallery

​Întâlnirea lor de vineri noapte, la aeroport, a fost una încărcată de emoții și lacrimi de bucurie pentru cei doi. Irinel a fost entuziasmat și a așteptat-o pe Irina cu un buchet mare de flori. Apoi, cei doi au plecat la Cluj, unde vor sta o săptămână la nașul Matei Miko.

Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești, așteaptă și el cu nerăbdare vizita lor.

Ce surprize i-a pregătit Irinel Columbeanu fiicei sale 

Matei Miko, care a fost alături de Irinel chiar și după ce acesta și-a pierdut averea, a organizat întreaga vizită a Irinei în România. Adolescenta va sta în țară aproximativ o săptămână, timp în care cei doi vor vizita Clujul și Valea Prahovei, urmând să se întoarcă și în București.

„O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament", a dezvăluit Irinel într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești, unde Irinel Columbeanu locuiește acum, a contribuit și el la organizarea revederii dintre Irinel și Irina. Acesta a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe cei doi la azil, unde Irina va putea să vadă în ce condiții trăiește acum tatăl său.

„Nu a fost încă la noi la azil, dar îl așteptăm să vina cu Irina în câteva zile cred. Mi-a promis că vine”, a declarat Ion Cassian pentru Click!.

Irinel a recunoscut că fiica sa a fost cea care l-a ajutat financiar în momentele dificile, trimițându-i bani din pușculița proprie pentru a-l ajuta să acopere cheltuielile de la azil.

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni