• PRO TV
  • Loredana a transformat piesa “Made in Romania” în imnul naționalei de fotbal. Fanii: “Ați sărit pe Coldplay că ați avut manele, să vă văd acum”

Loredana a transformat piesa “Made in Romania” în imnul naționalei de fotbal. Fanii: “Ați sărit pe Coldplay că ați avut manele, să vă văd acum”

Loredana a transformat piesa “Made in Romania” în imnul naționalei de fotbal. Fanii: “Ați sărit pe Coldplay că ați avut manele, să vă văd acum”

Loredana, Marius Moga și Ionuț Cercel au cântat în fața microbiștilor noul imn al naționalei României, inspirat de piesa care a făcut senzație pe rețelele de socializare “Made in Romania”.

Îmbracați în tricourile naționalei, cei trei artiști au făcut show, în condițiile în care România a învins Ucraina cu 3-0 în meciul de debut la Euro 2024.

Părerile pe internet sunt însă împărțite în ceea ce privește imnul: “Și ați sărit toți pe Coldplay că ați avut manele. Să vă văd acum când melodia care chipurile ne reprezintă la campionat este... ce crezi?! Balcanică!”, a comentat un fan.

“Binele făcut de @coldplay se vede acum! Iată scopul a fost atins!”

"Leșină tot publicul Coldplay"!

@loredanagrozaofficial Haide Romania!!!?? Lansarea imnului neoficial de la Euro 24! @Marius Moga @ionutcercelmusic #loredana forever #foryou #fypシ゚ ♬ original sound - Loredana


Sunt și fani care au fost încântați de piesă:
“Și melodia e mișto, dar naționala e fortza!”
“Super idee!”

Gallery

De curând, “originile” piesei Made in Romania au fost făcute cunoscute de Smiley. Piesa e inspirată de hit-ul trupei Simplu, “Mr Originality”, compus de Marius Moga și membrii trupei Simplu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni