• PRO TV
  • Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

Mihail, artistul cunsocut pentru hituri precum “Ma ucidea ea”, “Who You Are” sau “Dorul ma ia”, a fost invitat sa cante la Glastonbury - unul dintre cele mai mari si prestigioase festivaluri din lume. Artistul va sustine doua recitaluri in cadrul festivalului, in zilele de joi si sambata.

Printe cei ce se afla anul acesta pe line-up se numara artisti precum Coldplay, Dua Lipa, SZA, Avril Lavigne si Camila Cabello, iar de-a lungul anilor, scena festivalului a gazduit cele mai mari nume din toate genurile muzicale, de la The Rolling Stones, Elton John si Metallica, pana la Beyonce, Jay-Z, Oasis, Radiohead si Arctic Monkeys.
Cu peste 180 de milioane de stream-uri/vizualizari, Mihail poate fi considerat unul dintre puținii artiști experimentali care au reușit să se bucure de succes mainstream. Cu un sound eclectic, îmbinând influențe pop și funk cu alternative și electronică, Mihail a cucerit scena locală cu hiturile „Ma ucide ea” si „Who You Are”, trecând apoi granița spre Italia, Spania și Polonia. A obținut un loc pe afișul prestigiosului Concert de Crăciun de la Vatican, a primit Premiul „Top of the top” al
Festivalului Sopot (PL), a câștigat discul de platină și a avut cel mai de succes hit
internațional din Italia, toate acestea înainte de a se retrage într-o cabană, în pădure, timp de nouă luni, pentru a lucra la albumul său de debut.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni