• PRO TV
  • Horoscop zilnic 22 iunie 2024. Peștii se pot aștepta la o ruptură în viața sentimentală, Gemenii au discuții legate de bani

Horoscop zilnic 22 iunie 2024. Peștii se pot aștepta la o ruptură în viața sentimentală, Gemenii au discuții legate de bani

Horoscop zilnic 22 iunie 2024. Peștii se pot aștepta la o ruptură în viața sentimentală, Gemenii au discuții legate de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 22 iunie 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care vizează sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale. Este posibil să închei o etapă în sfera profesională, să fii dezamăgit de un contract. Cauți un echilibru între petrecerea timpului cu familia și activitățile profesionale. De asemenea, îți faci un bilanț al ultimelor șase luni.

Taur

Sectorul asociat perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, filosofiei de viață, relațiilor cu străinătatea, studiilor este dinamizat de Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează astăzi. Ajungi la niște concluzii, iei decizii radicale și închei etape în aceste domenii, iar un proiect profesional, care nu-ți mai aduce satisfacții, se poate finaliza.

Gemeni

Sectorul asociat intereselor financiare, relațiilor profunde, intimității și încrederii reciproce este activat astăzi de Luna Plină din zodia Capricorn. Au loc discuții despre bani, moșteniri, privind administrarea unor bunuri deținute la comun cu partenerul. De asemenea, s-ar putea să ajungi la niște concluzii în sfera relațiilor și să decizi că este momentul să faci o schimbare.

Rac

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sfera relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Poți avea o realizare în cuplu, să decizi să treci la următorul nivel, să iei o decizie de viitor. Totodată, nu sunt excluse încheieri de etape, mai ales dacă ai traversat o perioadă conflictuală.

Leu

Luna Plină din zodia Capricorn de astăzi aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, obținerea unui serviciu nou sau începerea unei activități independente. Atenție la starea de sănătate, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi!

Fecioară

Posibil astăzi să clarifici anumite chestiuni de natură sentimentală sau în relațiile cu copiii, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn. Ajungi la niște concluzii, iei decizii legate de sfera relațională și s-ar putea să închei o poveste de iubire, mai ales dacă ai avut dese dezamăgiri, dar nu înainte să ai niște discuții lămuritoare.

Balanță

Luna Plină din zodia Capricorn de astăzi anunță încheieri de etapă ale unor demersuri în sectorul familiei și căminului. S-ar putea să ai realizări care țin de casă, o mutare, să te implici într-o tranzacție imobiliară, să achiziționezi ceva de o valoare mai mare pentru casă. Totodată, este posibil să realizezi că este nevoie să-ți petreci mai mult timp cu familia.

Scorpion

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sfera comunicării, gândirii, învățării, transmiterii informațiilor, interacționării cu ceilalți, privind negocierile. Fenomenul astral poate anunța o realizare, o tranzacție, o negociere importantă, un dialog, care se poate transforma într-o decizie importantă în viața de cuplu.

Săgetător

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte colaborări este activat de Luna Plină din zodia Capricorn de astăzi. Apar discuții legate de bani, de banii tăi, de banii partenerului sau de bani pe care vreți să-I investiți. Cauți surse noi de venituri și poți încheia un contract important, dar este nevoie să cooperezi cu ce vine spre tine, să nu ratezi o oportunitate.

Capricorn

Luna Plină de astăzi se formează în zodia ta și vei fi în centrul atenției. Poți culege roadele unor demersuri, să înregistrezi un succes, să te afirmi, ajungi la concluzii sau decizii importante în planul relațional. De asemenea, te afli față în față cu o propunere din partea partenerului sau a unor persoane cu care s-ar putea să închei un contract.

Vărsător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul subconștientului, universului interior și trecutului. S-ar putea să revină situații din trecut, care necesită o rezolvare, să-ți faci un bilanț și să conștientizezi că este nevoie să elimini din viața ta situațiile, care te țin în loc să progresezi.

Pești

Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează astăzi în sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor anunță concluzii, decizii importante și încheieri de etape în aceste domenii. Este vizat și sectorul sentimental, unde vei avea dialoguri privind relația sentimentală. Totodată, te poți aștepta și la o ruptură din cauza unor viziuni diferite.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni