• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 iunie 2024. Berbecii au impulsul de a începe o relație ascunsă, Fecioarele primesc o invitație surpriză

Horoscop zilnic 23 iunie 2024. Berbecii au impulsul de a începe o relație ascunsă, Fecioarele primesc o invitație surpriză

Horoscop zilnic 23 iunie 2024. Berbecii au impulsul de a începe o relație ascunsă, Fecioarele primesc o invitație surpriză

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 23 iunie 2024.

Berbec

Astăzi te poți aștepta la evenimente surpriză în planul financiar, să apară situații neprevăzute, în care să fie nevoie să faci niște plăți. Pe de altă parte, dacă ieși la o întâlnire cu prietenii, pot veni din partea acestora propuneri tentante. În planul sentimental, ai impulsul de a începe o relație ascunsă.

Taur

Dacă te afli în concediu sau trebuie să participi la un eveniment în spațiul social, vei fi în centrul atenției și-ți vei surprinde plăcut interlocutorii. De asemenea, poți pune bazele unor proiecte noi, să te asociezi cu un prieten sau fost coleg, să pregătiți o strategie pe termen lung.

Gemeni

Astăzi te preocupă situația financiară, mai ales dacă primești o invitație de a petrece câteva zile în străinătate. Trebuie să-ți reorganizezi bugetul, astfel încât să nu rămâi fără bani. S-ar putea să ai susținere financiară de la familie sau de la partener.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță preocupări pentru planul relational și s-ar putea să-ți dai seama că rezonezi din ce în ce mai mult cu partenerul și vă consolidați relația. De asemenea, pot să apară surprize neprevăzute în planurile voastre de viitor, însă lucrurile se așează mai bine decât v-ați așteptat.

Leu

Astăzi ai parte de surprize de la cineva din străinătate. Primești vești, care te bucură, legate de un job sau o activitate, pe care vrei să o desfășori în perioada următoare. Situația financiară se stabilizează grație încheierii unui contract.

Fecioară

Sfera amoroasă, dar și relațiile cu copiii, dacă ești părinte, un proiect creativ sau pregătirea unei vacanțe, intră în atenția ta astăzi. S-ar putea să primești o invitație surpriză de a ieși la un eveniment cu o persoană de care te simți atras sau poți cunoaște în spațiul social persoane cu care să rezonezi pe mai multe planuri.

Balanță

Astăzi te preocupă casa și în mod special, investițiile pentru casă. Vei discuta cu partenerul sau cu cineva apropiat de intențiile tale legate de o reamenajare. Din punct de vedere al sănătății, simți o îmbunătățire și decizi să adopți un regim de viață sănătos.

Scorpion

Deși lucrurile par să intre pe un făgaș normal în planul relațiilor, mai apar evenimente neprevăzute în relația cu partenerul, care vă aduc tot felul de provocări din exterior, de la familie sau din sfera profesională. Partea bună este că reușiți să faceți echipă bună și să nu vă lăsați influențați.

Săgetător

Astăzi te preocupă să ai stabilitate financiară, însă pot să apară evenimente de la serviciu, neprevăzute, dar care aduc bani suplimentari și eforturile tale de a încheia colaborări sau asocieri noi dau roade. De asemenea, ai susținere de la familie și sunteți pe aceeași lungime de undă în planurile vostre legate de casă.

Capricorn

Astăzi ai parte de surprize în planul sentimental și lucrurile par să se așeze așa cum vrei, iar partenerul să coopereze cu propunerile tale de petrecere a timpului liber. Și comunicarea se îmbunătățește și simți că vă înțelegeți din ce în ce mai bine.

Vărsător

Astăzi vrei să faci niște schimbări în spațiul de locuit, să comanzi ceva pentru casă, să schimbi locul obiectelelor. Ai nevoie de o schimbare radicală, să-ți dea un suflu nou. Și cei din familie cooperează și sunt de acord cu propunerile tale, așa că nu trebuie să-ți faci probleme că întâmpini rezistență din partea lor.

Pești

Posibil astăzi să rezolvi o serie de chestiuni amânate, chiar să te vezi cu prieteni sau persoane cu care intenționai să reiei legătura. Poți face deplasări neașteptate sau să primești vești, care te iau prin surprindere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni