• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 iunie 2024. Berbecii pot încasa sume importante de bani, Fecioarele au parte de frământări în plan amoros

Horoscop zilnic 24 iunie 2024. Berbecii pot încasa sume importante de bani, Fecioarele au parte de frământări în plan amoros

Horoscop zilnic 24 iunie 2024. Berbecii pot încasa sume importante de bani, Fecioarele au parte de frământări în plan amoros

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 24 iunie 2024.

Berbec

Astăzi se anunță o zi cu realizări pe toate planurile, așa că nu ezita și inițiază acțiuni și ai curajul să-ți spui părerile și ideile, pentru că vor fi acceptate și totul se va desfășura ușor. Planul financiar este bine susținut și vei avea surpriza să încasezi sume importante de bani.


Taur

Astăzi ești vedetă la serviciu sau în planul relațional. Primești vești bune într-un proiect sau ți se aprobă o idee, treci la următorul nivel la un interviu de angajare sau partenerul îți face o surpriză. De asemenea, ai inutiție într-un context, care ține de planurile sau proiectele de viitor.

Gemeni

Astăzi este posibil să ai dispoziție să înveți, să începi niște cursuri, un atelier pe care îl tot amâni, să pregătești o plecare în vacanță. Și partenerul vine cu propuneri, pe care le accepți și ești bucuros că doriți să mergeți în aceleași destinații.

Rac

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru achitarea unei vacanțe și stabilirea perioadei, astfel încât să te potrivești cu partenerul. La serviciu, este posibil să ai o ascensiune, ți se recunosc meritele și obții și avantaje materiale. Dacă nu ești plecat într-un minisejur, ieși cu prietenii în oraș.

Leu

Lucrurile par să se mai îndrepte în relațiile cu prietenii sau în proiectele pe care vrei să le demarezi. Și-n planul relațional ai parte de surprize de la partener sau de la cineva cu care ai început să te întâlnești. Se mențin preocupările pentru casă și o reamenajare.

Fecioară

Astăzi ești preocupat să rezolvi niște chestiuni în planul sentimental, care nu-ți dau pace de o perioadă mai lungă. Chiar dacă ai reușit să-ți schimbi abordarea și se văd rezultatele, tot mai este ceva acolo care te frământă și te agită pe interior. Relațiile cu copiii se îmbunătățesc, dacă ești părinte și te bucuri de un succes al acestora.

Balanță

Ești foarte motivat să reușești într-un proiect profesional, să obții un serviciu sau o funcție, care să-ți aducă venituri mai mari. Șefii observă implicarea și ești încurajat să continui pe aceeași linie. Astăzi, deși este o zi liberă, îți revizuiești niște planuri, idei și vrei să aduci îmbunătățiri.

Scorpion


Astăzi te ajută vederea de ansamblu într-o chestiune care ține de casă și familie. Ești inspirat într-o chestiune financiară și s-ar putea să închei o tranzacție imobiliară profitabilă. Problemele care apar zilnic le rezolvi într-un mod original și cei de lângă tine sunt impresionați.

Săgetător

Astăzi este posibil să faci niște deplasări neașteptate să rezolvi chestiuni de familie. Ai susținerea partenerului sau a unei persoane, care te-a ajutat și-n alte ocazii. De asemenea, ai intuiție într-un context, care ține de achiziționarea unor bunuri pentru casă.

Capricorn

Astăzi ești sociabil și dispus să faci compromisuri în relație sau în relațiile cu ceilalți. Ești dornic să faci niște schimbări pentru a restabili ordinea în viața ta. De asemenea, te preocupă situația financiară și faci planuri pe termen lung cu partenerul de cuplu.

Vărsător

Astăzi este posibil să decizi să faci o schimbare radicală în stilul de viață. La serviciu ești mândru de proiectele în care ești implicat și determinat să te perfecționezi, să-ți reorganizezi sarcinile, astfel încât să eficientizezi timpul. Este un moment prielnic să iei decizii privind obiectivele profesionale sau sănătatea.

Pești

Cu planetele în tranzit prin casa iubirii și distracției simți nevoia să trăiești viața la cote înalte, să te exprimi, să fii creativ, să uiți de presiunea de la serviciu, să pregătești o vacanță. Tot astăzi este posibil să ai nevoie de momente de reculegere, să stai cu gândurile tale și să reflectezi la acțiunile din trecut.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni