• PRO TV
  • Viorel avea acasă o fiică nou-născută, iar soția lui este acum frântă de durere. Ce spun părinții unuia dintre bărbații care au murit la fabrica de lactate: „El nu a avut ce căuta acolo. De o săptămână i-a rămas un copilaș”

Viorel avea acasă o fiică nou-născută, iar soția lui este acum frântă de durere. Ce spun părinții unuia dintre bărbații care au murit la fabrica de lactate: „El nu a avut ce căuta acolo. De o săptămână i-a rămas un copilaș”

Viorel avea acasă o fiică nou-născută, iar soția lui este acum frântă de durere. Ce spun părinții unuia dintre bărbații care au murit la fabrica de lactate: „El nu a avut ce căuta acolo. De o săptămână i-a rămas un copilaș”

Viorel Secrieru, de 47 de ani, se numără printre victimele tragediei de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Părinții lui consideră că el nu avea ce să caute la acel bazin, mai ales că treaba lui în fabrică era cu totul alta. Bărbatul a lăsat în urmă o fiică nou-născută și o soție îndurerată.

Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani. Tatăl și mama lui Viorel Secrieru nu-și pot reveni din șoc. Spun despre fiul lor că era un băiat bun și muncitor care își vedea de treaba lui. Mai mult, potrivit lor, bărbatul avea altă meserie și nu avea ce căuta la bazin de decantare în acea zi, scrie botosaneanul.ro

„El s-a dus să salveze pe alții, că a băgat patronul pe alții înăuntru. Pe alți doi. Și el când a văzut că aceia nu mai ies s-a dus și a spus la o șefă de-acolo, de-a patronului: s-a întâmplat ceva acolo. Dar șefa asta zice: du-te și ajută acolo. El avea altă meserie, el nu avea ce căuta acolo, nu avea ce căuta acolo. De o săptămână i-a rămas un copilaș”, a spus tatăl lui Viorel pentru presa locală. 

Inițial, Viorel Secrieru a fost resuscitat de medici și a fost transferat la un spital din Iași. Aici, a intrat iar în stop cardiorespirator și din nefericire, în jurul orei 20:00 a fost declarat decesul.

Cei patru bărbați care au murit duminică erau știuți de majoritatea localnicilor. 

„Erau oameni foarte de treabă, un băiat mai tânăr ca mine dacă avea 50 de ani. I-a născut nevasta o fetiță acum, era proaspăt tătic. Celălalt, cu un an mai mic ca mine, de 52 de ani era viitor socru mare în luna lui august”, povestește un localnic din Ibănești pentru sursa menționată mai sus. 

Ulterior, s-a stabilit că muncitorii au murit din cauza vaporilor toxici. Oamenii care au încercat să ajute nu au conștientizat pericolul real la care se expun. Spre deosebire de gazul natural sau GPL, care au un miros caracteristic specific prin care îi poți simți prezența, monoxidul de carbon nu are miros și nici culoare.Află mai multe detalii pe stirileprotv.ro

Viorel Secrieru va fi înmormântat vineri.

Primarul din Ibănești, Romică Magopeț, a declarat că Primăria va acorda câte 5.000 de lei pentru familiile celor 4 bărbați.

Sursă foto: captură video/ Botoșăneanul

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni