• PRO TV
  • Vezi la ce a poftit Nicoleta Luciu in vacanta din Croatia! FOTO

Vezi la ce a poftit Nicoleta Luciu in vacanta din Croatia! FOTO

Vezi la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ce a poftit Nicoleta Luciu</span> in vacanta din Croatia! FOTO

Vedeta ACASA, Nicoleta Luciu s-a intors din prima vacanta de vara petrecuta in “sase”, unde a vizitat Croatia, Muntenegru si mai multe insule din largul marii. Astazi la “Povestiri adevarate”, telespectatorii ACASA pot urmari un reportaj inedit cu Nicoleta Luciu si Zsolt Jr la piscina.

Viitoarea mamica de tripleti, impreuna cu cei doi Zsolt, sora ei si cativa prieteni apropiati, au avut parte de o vacanta superba. S-au plimbat cu yahtul pe mare, au ancorat pe insulele croate, au vizitat orasele maritime si au savurat mancaruri delicioase din bucataria locala.

Mi-a fost mai greu pentru ca, fiind insarcinata, obosesc mai repede, insa am avut o vacanta minunata, si cel mai frumos, a fost prima vacanta in... sase. Am descoperit locuri noi, foarte frumoase, am revazut Dubrovnik-ul, un oras care imi place foarte mult, am vizitat insula Sfantul Stefan si multe alte insule din imprejurimi. In centrul Dubrovnik-ului le-am dat porumbeilor sa manance, am vazut lebedele, si bineinteles, am facut multe poze. Am savurat din nou inghetata care imi place tare mult, cu aroma de alune, vanilie, mango si banane. Inghetata din Croatia este foarte, foarte buna.  Mi-as fi dorit sa mananc si castane, dar din pacate nu am gasit”, povesteste Nicoleta Luciu.

Intra pe www.acasatv.ro ca sa citesti detalii despre vacanta Nicoletei!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni