• PRO TV
  • Andrei sau Maria? Cele mai folosite nume de copii din Romania. Afla semnificatia lor

Andrei sau Maria? Cele mai folosite nume de copii din Romania. Afla semnificatia lor

Andrei sau Maria? <span style="color:#f00;">Cele mai folosite nume de copii</span> din Romania. Afla semnificatia lor

A avea un copil este unul dintre cele mai frumoase evenimente din lume, dar este, de asmenea, si un lucru care presupune luarea unor decizii importante. Una dintre acestea consta in alegerea unui nume potrivit pentru copil, cu atat mai mult cu cat micutul tau va purta numele pe care il alegi pentru tot restul vietii.

O astfel de alegere este delicata, iar presiunea creste pe masura ce rudele, prietenii sau persoanele apropiate vor veni cu idei dintre cele mai diverse.

Partea buna a lucrurilor este ca, spre deosebire de alte tari, in Romania nu exista restrictii in ceea ce priveste acest aspect, deci ai mana libera sa alegi orice tip de nume doresti: exotic, etnic sau traditional.

Daca momentul mult asteptat al nasterii se apropie cu pasi repezi si nu ai decis cum il va chema pe micutul sau pe micuta ta, iata care au fost “tendintele” in materie de nume in ultimii ani si ce preferinte au romanii in momentul in care vine momentul sa le dea un nume copiilor lor.

In ultimii trei ani, la nivel national, parintii au ales sa-si boteze baietii Andrei, Alexandru, Gabriel, Ionut si Stefan.

Citeste mai multe pe www.depici.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni