• PRO TV
  • Din 14 iulie, filmul „The Beekeeper” cu Jason Statham în rolul principal este disponibil, în exclusivitate, pe VOYO

Din 14 iulie, filmul „The Beekeeper” cu Jason Statham în rolul principal este disponibil, în exclusivitate, pe VOYO

Din 14 iulie, filmul „The Beekeeper” cu Jason Statham în rolul principal este disponibil, în exclusivitate, pe VOYO

Ești pregătit de acțiune? „The Beekeeper”, cel mai nou film cu Jason Statham, este din 14 iulie exclusiv pe VOYO.

După ce a jucat în „Mecanicul”, „Curierul”, „Eroi de sacrificiu”, „Jaf în stil italian” sau franciza „Furios și iute”, numele lui Jason Statham este sinonim cu filmele de acțiune.

Cea mai recentă peliculă în care joacă „durul de la Hollywood” a avut premiera în cinematografele din întreaga lume la începutul anului și a avut încasări de sute de milioane de dolari la nivel mondial.

VOYO este prima platformă care difuzează acest film după ce a apărut la cinema.

În „The Beekeeper”, Statham joacă rolul unui agent secret, fost membru al organizației „Beekeepers” (n.red Apicultorii), care intervine doar în cazuri extreme. Pentru acest rol, Jason Statham a povestit că a învățat cum să fie apicultor. 

Regizat de David Ayer, renumit pentru munca sa, „The Beekeeper” aduce spectatorilor o poveste de răzbunare. Filmul spune povestea apicultorului Adam Clay, un bărbat care trăiește în hambarul unei bătrâne, îngrijindu-și albinele și încercând să își îngroape trecutul.

Când cineva apropiat cade victimă unei escrocherii prin phishing, fostul agent operativ Adam Clay (interpretat de Jason Statham) pornește într-o campanie de răzbunare împotriva celor responsabili.

Acesta descoperă o conspirație chiar la vârful guvernului și decide să acționeze pe cont propriu. Filmul este scris de Kurt Wimmer și produs de Bill Block, Chris Long, Ayer, Wimmer și Statham însuși.

Din distribuția filmului mai fac parte Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad și Jeremy Irons.

Pe VOYO, fanii filmelor de acțiune se pot delecta cu mai multe pelicule în care joacă Jason Statham. Mai multe detalii AICI.

Let's VOYO!

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni