• PRO TV
  • Francis On My Mind și Killa Fonic lansează piesa Dernière Cigarette: „Ne-am lipit sufletele în fiecare vers și notă”

Francis On My Mind și Killa Fonic lansează piesa Dernière Cigarette: „Ne-am lipit sufletele în fiecare vers și notă”

Francis On My Mind și Killa Fonic lansează piesa Dernière Cigarette: „Ne-am lipit sufletele în fiecare vers și notă”

Francis On My Mind continuă seria lansărilor de melodii în limba română, cu o colaborare inedită, alături de Killa Fonic, pentru piesa „Dernière Cigarette".

„Dernière Cigarette" este o combinație captivantă de stiluri muzicale, îmbinând talentul unic al lui Killa Fonic, cunoscut pentru versurile sale profunde și stilul său original, cu vocea puternică, dar emoționantă a lui Francis On My Mind. Melodia vorbește despre momentele confuzante dintr-o relație, comparate metaforic cu ultima țigară - o experiență melancolică și plină de emoție.

Colaborarea dintre Killa Fonic, un maestru al versurilor și beat-urilor, și Francis On My Mind, o revelație a scenei pop, aduce o alchimie unică; împreună reușind să creeze o piesă care reverberează în suflete.

Nu pot să exprim în cuvinte bucuria pe care o port în inimă în ceea ce privește lansarea piesei ,,Dernière cigarette, alături de Killa Fonic. Sunt extrem de fericită și onorată că am avut ocazia să creez această piesă alături de el. ,, Dernière cigarette” nu este doar o simplă melodie, ea a devenit un adevărat manifest al sufletelor noastre ce au reușit să străpungă un matrix virtual prin intermediul muzicii. Ne-am lipit sufletele în fiecare vers și notă, creând o poveste care este, pur și simplu, rodul conexiunii noastre autentice și a iubirii pentru muzică, și sperăm să vă atingă și pe voi la fel de profund cum ne-a atins pe noi în timpul procesului de creatie”, a declarat Francis On My Mind.

Videoclipul îi surprinde pe cei doi într-un peisaj sci-fi (Științifico-fantastic), în care sunt prezentate într-un mod cinematic trăirile ultimelor momente dintr-o relație, confuzia și momentele de incertitudine în care nu știi dacă vrei să stai sau să pleci. Killa Fonic este portretizat ca un luptăror, iar Francis On My Mind este închisă într-o cutie transparentă, văzând toata lupta, însă fiind neputincioasă.

Piesa este scrisă de Francis On My Mind, împreună cu Killa Fonic, la care au contribuit și Bogdan Stănică cu Ioana Hrisca la versuri și Cristian Prajescu la muzică, acesta fiind și producătorul piesei.

Videoclipul piesei a adunat peste 62.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. „E prima dată când aud de tine Francis On My Mind, super melodia, aștept milionul de vizualizări!”, „Mamă câtă povestea a încăput într-un clip de 3 minute! fff faină editarea video, dar clar protagoniștii fac totul!”, „Dintr-un alt univers!”, „Artă, Love IT!”, „Absolut superb!”, „Genial clip!”, au scris unii dintre utilizatorii de social media.

Francis On My Mind este un artist în ascensiune a cărei călătorie de la senzația de debut la un artist introspectiv, care a captivat inimile iubitorilor de muzică de pe tot globul.

Creativitatea artistică, versatilitatea muzicală și sinceritatea brutală fac din Killa Fonic un artist unic în România. A debutat în proiectul Șatra B.E.N.Z. și a continuat să își construiască cariera solo, lansând până acum 10 albume de succes precum "Ramses 1989", "Lamă Crimă", "Emotiv Munteana", "Trendsetter" , “III” , “Terra Vista” și "Osvaldo".

Streaming Link: https://Asculta.lnk.to/Derniere-Cigarette

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni