• PRO TV
  • Roxana Ciuhulescu a facut sporturi extreme alaturi de fiica ei de numai 3 ani. Vezi GALERIA FOTO!

Roxana Ciuhulescu a facut sporturi extreme alaturi de fiica ei de numai 3 ani. Vezi GALERIA FOTO!

Roxana Ciuhulescu a facut sporturi extreme alaturi de fiica ei de numai 3 ani. Vezi GALERIA FOTO!

Roxana Ciuhulescu a facut sporturi extreme alaturi de fiica ei de numai 3 ani in vacanta din Turcia unde a fost si alaturi de sotul ei, Mihai si de fiul lui, Iulian, de 10 ani. Anul acesta, Roxana si familia ei au ales din experienta anilor trecuti locul ideal pentru o vacanta cu copiii, mai précis Turcia, statiunea Belek din Antalya, un resport de 5 stele.

Timp de o saptamana, Roxana si Mihai s-au odihnit printre picaturi, pentru ca principalul obiectiv a fost sa le faca pe plac copiilor. Daca Mihai si Iulian s-au dat cu sky-jet-ul, Roxana care adora sporturile de orice fel nu putea sa ramana mai prejos.

Astfel ca dupa modelul ultimilor ani din viata ei, Roxana a spus sa incerce un sport extrem in vacanta. Ca sa nu fie singura in aceasta aventura, a luat-o alaturi de ea pe micuta Ana Cleopatra. La asa mama, asa fiica, pentru ca, desi are doar 3 ani, cea mica a zambit pe tot parcursul sesiunii de parasailing si a regretat cand s-a terminat.
Pe langa adrenalina, cei mici au avut parte in vacanta de balaceala non-stop, de dis-de-dimineata pana dupa 8 seara, de jocuri, leagane, plimbari cu camila, vata pe bat si distractie cat a cuprins.

“Ana abia astepta sa faca baie in mare. Cand am ajuns in Turcia, era aproape seara, insa cu toate acestea ne-am dus putin pe plaja, sa ne plimbam. Fara sa stea pe ganduri sau sa astepte aprobarea noastra, a intrat imbracata si incaltata in mare. Ce puteam sa mai spun micutului dracusor care era deja ud pana la chiloti si cu gura pana la urechi de bucurie?!”, povesteste amuzata Roxana.

Tolaneala la soare, peripetii si specialitati turcesti au facut zi de azi deliciul vacantei pentru familia Roxanei: “Am mancat cu totii specialitati locale, baklava, sarailie, ciubuc turcesc, ba mai mult am adus si acasa, celor dragi, sa nu cumva sa ne ingrasam doar noi”, spune amuzata Roxana.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni