• PRO TV
  • Jennifer Lopez, goala intr-un pictorial sexy! VIDEO

Jennifer Lopez, goala intr-un pictorial sexy! VIDEO

Jennifer Lopez, goala intr-un pictorial sexy! VIDEO

Jennifer Lopez, care de curând a anuntat ca divorteaza de sotul ei, Marc Anthony, a pozat aproape goala pentru editia din luna septembrie a revistei Vanity Fair.

Vedeta in vârsta de 42 de ani a pozat sexy, fiind imbracata doar cu o haina de blana descheiata, ce ii lasa la vedere corpul, scrie dailymail.co.uk.

In urma cu doar doua saptamâni, Jennifer si Marc Anthony au anuntat co divorteaza, dupa o casnicie care a durat sapte ani. In presa au aparut zvonuri potrivit carora motivul divortului ar fi comportamentul posesiv al lui Marc Anthony. Jennifer Lopez a declarat insa pentru Vanity Fair ca despartirea de sotul ei este una amiabila, iar acesta va avea un loc special in inima ei.

"A fost cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau. Am vrut foarte mult ca aceasta familie sa functioneze. Era cel mai mare vis al meu si am muncit din greu la asta. Totusi, câteodata nu merge, dar voi ramâne o eterna optimista in privinta dragostei", a declarat Lopez.

Conform presei mondene, Marc Anthony vroia ca sotia sa sa se imbrace mai serios si nu accepta faptul ca aceasta este un sex simbol.

"O facea sa se simta extrem de prost daca vroia sa poarte ceva sexy. Vroia ca ea sa se imbrace serios si ura faptul ca era un sex simbol", spunea o sursa pentru US Weekly.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni