• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger, amendat dupa ce a fumat in 2 aeroporturi din Austria

Arnold Schwarzenegger, amendat dupa ce a fumat in 2 aeroporturi din Austria

Arnold Schwarzenegger, amendat dupa ce a fumat in 2 aeroporturi din Austria

Arnold Schwarzenegger a primit doua amenzi in valoare de 200 de euro pentru ca a fumat trabuc in zone destinate pasagerilor nefumatori amenajate in doua aeroporturi austriece, cu ocazia unei vizite pe care starul american a facut-o in tara lui natala, in luna iunie.

Faptele s-au petrecut pe aeroporturile din orasele Graz si Salzburg, a anuntat, marti, Krone Zeitung, ziarul cu cel mai mare tiraj din presa austriaca.

Schwarzenegger, fostul guvernator al statului american California, ar putea avea sansa de a nu achita niciodata aceste amenzi, deoarece Statele Unite ale Americii si Austria nu au semnat niciun acord de cooperare pentru acest tip de infractiuni.

Potrivit Krone Zeitung, autoritatile din Graz nu sunt nelinistite din acest punct de vedere. Ele au trimis amenda ambasadei americane din Viena, cu misiunea de a o transmite celebrului actor american care a incalcat legislatia antifumat din Austria.

Actorul, care a renuntat la aceasta meserie in timpul mandatului sau de guvernator, anuntase recent ca isi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, in luna februarie, ca se simte pregatit sa joace din nou in filme si a anuntat ca va participa la realizarea unui serial de televiziune si a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui porecla din lumea politica, "The Governator".

In aprilie, o sursa a declarat pentru agentia de presa Reuters ca Arnold Schwarzenegger are toate sansele sa joace intr-un nou film din franciza "Terminator", in care isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Sursa: Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni