• PRO TV
  • Accident spectaculos pe platourile de la The Dark Knight Rises: Catwoman a distrus o camera IMAX de jumatate de milion de dolari!

Accident spectaculos pe platourile de la The Dark Knight Rises: Catwoman a distrus o camera IMAX de jumatate de milion de dolari!

Accident spectaculos pe platourile de la The Dark Knight Rises: Catwoman a distrus o camera IMAX de jumatate de milion de dolari!

Paguba de jumatate de milion de dolari pentru producatorii de la ultimul film din trilogia lui Christopher Nolan - The Dark Knight Rises. Catwoman a facut praf o camera IMAX extrem de scumpa.

Paparazii de la TMZ au surprins-o pe dublura-cascador a lui Anne Hathaway (noua Catwoman) filmand o scena periculoasa pe scarile de la Carnegie Mellon University in Pittsburgh.

Noua Catwoman a starnit controverse. Vezi aici motivele! Femeia trebuia sa coboare cu Batpod-ul pe scari, insa a pierdut controlul acestuia si a izbit un operator si o camera IMAX.

Cascadoarea s-a ales doar cu o sperietura, cameramanul nu a fost nici el ranit, insa camera, una extrem de performanta si care poate ajunge pana la 500.000 de dolari, a fost distrusa. Paguba este cu atat mai mare cu cat camera face parte dintr-o categorie unica: sunt doar 6 astfel de aparate in lume.

Intra pe www.procinema.ro ca sa vezi ce actrite au interpretat-o pe catwoman de-a lungul timpului!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni