• PRO TV
  • Vezi cum arata noua super masina hibrida a lui Leonardo DiCaprio!

Vezi cum arata noua super masina hibrida a lui Leonardo DiCaprio!

Vezi cum arata noua super masina hibrida a lui Leonardo DiCaprio!

Leonardo DiCaprio are o noua jucarie: tocmai a primit cheile de la noua lui masina hibrida - Fisker Karma, pentru care a platit 100.000$.

Hibridul Fisker Karma este una dintre cele mai asteptate masini ale anului, iar performantele sale depasesc cu mult pe cele ale Toyotei Prius. 

Accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde. Doar pe baterie, poate merge 80 km, dar tine 482 km daca folosesti si benzina. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 200 km/h.

DiCaprio este cunoscut ca unul dintre cei mai vocali activisti pentru mediu de la Hollywood. A povestit recent intr-un interviu ca nu isi propune neaparat sa fie un exemplu pentru ceilalti, sa le recomande oamenilor sa isi puna panouri solare, becuri eco si sa-si cumpere masini hibride, pentru simplul fapt ca “realitatea e diferita pentru majoritatea oamenilor”. 



Conform zvonurilor, dupa Leo Dicaprio, pe lista pentru Fisker Karma mai asteapta si Al Gore si Colin Powell.

Fisker Karma nu e, cu siguranta, nici ieftina – 100.000$ este pretul de baza – dar nici cea mai scumpa masina hibrida din lume. Acest titlu si-l adjudeca Porsche 918 Spyder – pentru care ecoogistii pasionati de tehnologie trebuie sa plateasca 845.000$.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni