• PRO TV
  • INCREDIBIL, dar adevarat. Au 18 copii si isi mai doresc inca doi!

INCREDIBIL, dar adevarat. Au 18 copii si isi mai doresc inca doi!

INCREDIBIL, dar adevarat. Au 18 copii si isi mai doresc inca doi!

Un cuplu  din America se simte binecuvantat fiindca are 18 copii. Femeia de 44 de ani nu a nascut nicio pereche de gemeni, nu a facut nicio cezariana, 14 dintre nasteri au fost 100% naturale – fara medicamente care sa-i usureze durerea – si si-a petrecut mare parte din viata fiind insarcinata.

Kelly Bates si familia ei numeroasa locuiesc in Lake City, Tennessee. Cu toate ca abia mai incap in casa, cuplul isi mai doreste inca doi baieti.

Mi se pare mai normal sa fiu insarcinata decat sa nu fiu insarcinata. Sunt fericita cand imi tin copiii in brate”, a declarat femeia pentru ABC News.

Cel mai mare dintre copii are 22 de ani, iar cel mai mic are doar 11 luni. Prietenii cei mai buni ai familiei sunt tot niste americani cu o familie numeroasa – Duggers, care au si mai multi copii decat ei – 19 la numar. Cand se strang toti la un loc, 37 de copii si 4 adulti, iese harmalaie mare.Gil si Kelly Bates sunt crestini evanghelisti si nu au folosit niciodata nicio metoda contraceptiva – prefera sa lase totul in mana Domnului, scrie dailymail.co.uk.

Sotii au marturisit la ABC News, totusi, ca ar dori sa foloseasca tehnici moderne pentru a reusi sa aiba 10 fete si 10 baieti – pentru asta, le-ar mai trebui inca 2 baieti.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni