• PRO TV
  • Liviu Varciu a fost agresat la "Serviti, va rog". Afla de cine! GALERIE FOTO

Liviu Varciu a fost agresat la "Serviti, va rog". Afla de cine! GALERIE FOTO

Liviu Varciu a fost agresat la "Serviti, va rog". Afla de cine! GALERIE FOTO

A venit randul gemenelor de la Cheeky Girls sa se mute la cratita si la coada magarului sub ordinele stricte ale lui Nea Marin. Marti, 30 si miercuri, 31 august, “Serviti, va rog!” va aduce telespectatorilor Pro Tv aventurile gospodaresti ale surorilor sexoase de la Cheeky Girls, ale lui Matteo si ale lui Mircea Solcanu, prezentatorul PoveStirilor de Noapte de la Acasa Tv.

Nu uita ca emisiunea "Serviti, va rog" poate fi urmarita si LIVE pe protv.ro, marti si miercuri de la 20:30.

Cheeky Gabriela
va debuta in munca ei de gazda de pensiune cu o boroboata ce va lasa cu urmari bucataria coordonata de doamna Bamboi. Cu un simplu gest, Gabriela va distruge chiuveta. Ea va turna ulei incins in chiuveta si astfel, va arde scurgerea din plastic. Nea Marin nu va sta cu mainile in san la asa o peripetie, astfel ca o va trimite pe frumoasa vedeta sa umble prin sat in cautarea unui furtun de scurgere. In drumul ei prin sat, Gabriela se va speria de magarul pe care este nevoita sa-l plimbe.

Toate trebuie pe care cele doua surori le vor avea de dus spre indeplinire vor fi pigmentate cu certuri patimase nu cu Nea Marin, asa cum s-ar astepta toata lumea, ci cu Liviu Varciu care le va pune bete-n roate la fiecare pas. Fetele vor da turistii cu namol, vor merge la pescuit, vor spala peste, vor plimba clientii cu vaporasul, insa nimic din toate acestea nu se va face fara putina galceava cu spionul Liviu. Dupa ce le va supara cat le va supara, Liviu va dovedi ca este un cavaler si le va darui fetelor cate o bratara.

Pe langa atributiile de gazda pe care va incerca sa le satisfaca onorabil, Mircea Solcanu se va ciondani atat cu Nea Marin si cu Doamna Bamboi, cat si cu Liviu Varciu si cu Matteo. Se va tocmi la cumparaturi, va fugi la piscina cu Matteo, lucru pentru care va plati cu o pedeapsa de la Nea Marin, va pune niste copii sa faca glume cu Liviu, va vinde namol, se va bate cu apa cu Matteo, dar il va si certa pe acesta cand il va abandona in barca lasandu-l singur sa dea la vasle.

Matteo va face scufundari si va impresiona pe toata lumea ca pescar, insa nici din programul lui nu vor lipsi  conflictele cu “stapanul” Nea Marin care insa va avea de trecut un hop in aceste episoade. Dupa atatea zile fripte pe care le-a facut vedetelor, Nea Marin se va simti rau si va avea nevoie de ajutorul medicilor care ii vor pune perfuzii si a Doamnei Bamboi care-i va tine locul la instructaj in fata vedetelor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni