• PRO TV
  • Cristi Daminuta: "Eu nu ma cobor la mintea Ramonei Gabor"

Cristi Daminuta: "Eu nu ma cobor la mintea Ramonei Gabor"

Cristi Daminuta: "Eu nu ma cobor la mintea Ramonei Gabor"

Cu toate ca in presa are imagine de mare cuceritor, dupa ce a aparut alaturi de Andreea Tonciu si de Ramona Gabor, Cristi Daminuta spune ca viata de fotbalist, in special viata amoroasa, e foarte grea.

“E greu sa iti gasesti o iubita ca fotbalist, dupa ce ai aparut in presa cu mai multe fete. Nu te mai crede nimeni ca vrei o relatie seriosa," a declarat Cristi Daminuta la Happy Hour.  Fotbalistul stia ce stia, pentru ca dupa ce lumea l-a vazut la brat cu Ramona Gabor si cu Andreea Tonciu, i s-a si pus stampila de mare cuceritor. Despre ambele fete, sportivul a spus ca “ne-am intalnit doar de doua-trei ori si atat, nimic mai mult.

Sportivul a tinut sa ii raspunda Ramonei Gabor si la afirmatiile pe care aceasta le-a facut despre el la Apropo Tv. Ramona a spus ca Daminuta “e disperat sa apara, imi zicea ca daca ma suna cineva de la stiri si nu le spun ca suntem impreuna, se supara.” Replica lui Daminuta a fost cat se poate de acida: “eu nu ma cobor la mintea Ramonei Gabor, ea sa faca bine sa stea in banca ei, eu apar in ziare de mai bine de sase ani, de cand nu stia nimeni de ea.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni