• PRO TV
  • Fotografie istorica: 15 vedete feminine, împreuna pe coperta unei reviste!

Fotografie istorica: 15 vedete feminine, împreuna pe coperta unei reviste!

<span style="color:#f00;">Fotografie istorica</span>: 15 vedete feminine, împreuna pe coperta unei reviste!

15 vedete feminine cunoscute in toata lumea au realizat o sedinta foto comuna pentru aniversare a 15 de ani existenta a unei reviste.

Revista "Latina", care aniverseaza 15 ani de existenta, a realizat un material despre 15 vedete feminine de origine latina indragite in intreaga lume, scrie dailymail.co.uk.

Vedetele feminine care au aparut pe coperta revistei sunt: Salma Hayek, Eva Longoria, Gloria Estefan, Shakira, Jessica Alba, Selena Gomez, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Ana de la Reguera, America Ferrera, Rosario Dawson, Rosie Perez, Daisy Fuentes, La La Anthony si Natalie Morales.

Fotografia de pe coperta revistei este deosebita, iar pentru realizarea ei au fost necesare noua luni de planificari, sapte sedinte foto, 100 de rochii rosii de designer si bijuterii in valoare de peste 10 milioane de dolari.

Revista a realizat si profilurile celor 15 femei, vorbind despre drumul lor spre faima, iar vedetele au spus ce semnificatie are pentru ele originea latina.

Selena Gomez a vorbit despre viata de familie si despre casa, spunând ca se simte complet conectata cu acestea de fiecare data când merge acasa.

"Cultura a fost intotdeauna pe primul loc in viata noastra, in muzica noastra si in tot ceea ce facem", a spus si cântareata Gloria Estefan.

Actrita Jessica Alba, al carei tata este mexican-american, a vorbit pentru revista despre rolul pe care lau avut femeile latine in viata ei.

"Sunt o multime de femei latine foarte puternice, foarte moderne si dinamice pe care cele mai tinere le pot lua ca exemplu", a declarat Jessica Alba.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni