• PRO TV
  • Roxana Ionescu va vinde o cireasa cu un milion, Pepe se va imprieteni cu Tudy, iar Simona Sensual se va certa cu toata lumea

Roxana Ionescu va vinde o cireasa cu un milion, Pepe se va imprieteni cu Tudy, iar Simona Sensual se va certa cu toata lumea

Roxana Ionescu va vinde o cireasa cu un milion, Pepe se va imprieteni cu Tudy, iar Simona Sensual se va certa cu toata lumea

Roxana Ionescu se lupta pentru recordul la cea mai scumpa cireasa vanduta in editiile din 13 si 14 septembrie ale emsiunii “Serviti, va rog”, de la Pro Tv. Pusa de Nea Marin sa faca rost de bani pentru copiii nevoiasi, Roxana va vinde fructe pe plaja si pentru un plus de valoare, va alinta ciresele cum stie ea mai bine. Iar pentru un client sensibil la frumos, Roxana va saruta o cireasa si va primi in schimbul ei un milion de lei vechi.

Chiar daca vor avea multe treburi gospodaresti de indeplinit, Roxana Ionescu, Simona Sensual, Pepe si Mihai Sturzu de la Hi-Q vor incerca printre picaturi sa traga chiulul, sa-l pacaleasca pe Nea Marin si sa se bucure cat pot de mult de mare si de soare. Simona Sensul va reusi din nou sa-l enerveze pe Nea Marin, insa apogeul conflictului il va avea cu doamna Bamboi, responsabila de bucatarie, care se va lua cu mainile de cap cand va vedea ce face Simona. Scandalurile vor fi la ordinea zilei, insa Simona va incerca sa sublinieze ca mereu ea este victima.

Munceste prea mult, sta prea mult in bucatarie, spala vase incontinuu si daca nu i se mai iau din treburile de pe lista va sfarsi prin a i se face rau si a vomita, ameninta ea. Cea pagubita va fi Roxana care va primi de la Nea Marin treburile pe care Simona nu mai poate sa le duca la indeplinire. Va gati chiftelute marinate si ciorbita de pui, va curate plaja de alge, va mulge vaca, va ingriji animalele, va servi la masa, va socializa cu clientii, iar doamna Bamboi o va indragi pe Roxana careia ii va spune si cateva secrete pretioase de bucatarie. 

Pepe se va imprieteni la catarama cu Tudy care se va atasa foarte repede de acesta. Vor sta la aceeasi masa, vor bea impreuna si se vor imprieteni dupa cateva priviri galese pe care le vor schimba intre ei. Pepe va avea surpriza sa descopere ca partenerul lui de masa este nimeni altul decat Tudy, magarusul din sat pe care Nea Marin i l-a dat in grija.

Pe langa noul prieten, Pepe va face si foarte multa treaba pigmentata cu nastrusnicii. Va merge pe plaja alaturi de Simona unde amandoi isi vor arata veleitatile de vanzatori de piatra ponce si margele, va unge o turista cu namol, va pune paie pe foc in relatia dintre Nea Marin si Liviu, va fugi sa faca baie in mare alaturi de Roxana pana ii va prinde Nea Marin, va merge la pescuit si va face multe glume.

Mihai va fi indemanatic si foarte ambitios, insa pana va intalni cativa copii carora nu le va putea rezista. Pe unul dintre ei vazandu-l trist il va inveseli cu glume si inghetata, iar eficienta lui in treburile gospodaresti ii va da ragazul de a se relaxa in barca citind.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni