• PRO TV
  • Si-a socat toti colegii. Un baiat de 10 ani a venit la ore imbracat in haine de FATA si vrea sa-si schimbe sexul

Si-a socat toti colegii. Un baiat de 10 ani a venit la ore imbracat in haine de FATA si vrea sa-si schimbe sexul

Si-a socat toti colegii. Un baiat de 10 ani a venit la ore imbracat in haine de FATA si vrea sa-si schimbe sexul

Un baietel de 10 ani a venit imbracat in prima zi de scoala in haine de fetita, spre uluirea fostilor colegi de clasa. Copilul motiveaza schimbarea prin faptul ca el simte ca “e captiv intr-un corp gresit”.

Copil, nascut de sex masculin, sufera de o tulburare numita disforie de gen, care face ca persoana respectiva sa fie nemultumita de sexul pe care-l are, scrie dailymail.co.uk.

Mama lui ii sprijina decizia de a deveni fata, chiar de la o varsta atat de frageda. Femeia sustine ca a observat ca fiul ei este diferit inca de la varsta de ani si jumatate, cand prefera sa se joace cu papusile Barbie decat cu roboti si masinute.

Baiatul, a carui identitate ramane anonima, va incepe o terapie cu hormoni – primul pas catre operatia de schimbare a sexului – de la varsta de 12 ani.

Directoarea scolii din Worcester a tinut o sedinta zilele trecute, impreuna cu parintii, profesorii si un ofiter de politie – pentru a le explica tuturor colegilor baiatului despre aceasta schimbare si pentru a preveni hartuirea lui.

Mama copilului, 36 de ani, spune ca colegii fiului ei sunt mai intelegatori decat ceilalti adulti, vecini sau cunoscuti, care dau vina pe ea si ii catalogheaza ca fiind niste “ciudati”.

Conform sistemului britanic de sanatate, in jur de 4.000 de englezi primesc ajutor medical pentru tulburarea numita disforie de gen. In medie, barbatii risca de 5 ori mai mult decat femeile sa fie diagnosticati cu aceasta tulburare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni