• PRO TV
  • EL este cel mai bine platit barbat din industria de divertisment. Vezi cine mai e in top 10! GALERIE FOTO

EL este cel mai bine platit barbat din industria de divertisment. Vezi cine mai e in top 10! GALERIE FOTO

EL este cel mai bine platit barbat din industria de divertisment<span style="color:#f00;">. Vezi cine mai e in top 10</span>! GALERIE FOTO

Actorul si regizorul american Tyler Perry a ocupat prima pozitie in topul celor mai bine platiti barbati din industria de divertisment, alcatuit in fiecare an de editorii revistei Forbes.

Tyler Perry a obtinut venituri de 130 de milioane de dolari in ultimul an (mai 2010 - mai 2011), gratie popularului serial TV pe care l-a regizat "House of Payne" si a lungmetrajului "Meet the Browns", informeaza contactmusic.com.

Jerry Bruckheimer, producatorul francizei "Piratii din Caraibe", s-a clasat pe locul al doilea, cu venituri de 113 milioane de dolari, iar renumitul regizor si producator de film Steven Spielberg a ocupat pozitia a treia cu venituri de 107 milioane de dolari obtinute in aceeasi perioada.

Cântaretul britanic Elton John a ocupat locul al patrulea cu 100 milioane de dolari, iar producatorul de televiziune Simon Cowell ocupa locul al cincilea cu venituri de 90 de milioane de dolari in ultimul an.

In Top 10 au mai intrat scriitorul James Patterson (84 milioane de dolari), psihologul Phil McGraw (80 milioane de dolari), actorul Leonardo DiCaprio (77 milioane de dolari), prezentatorul de radio Howard Stern (76 milioane de dolari) si jucatorul american de golf Tiger Woods (75 milioane de dolari).

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni