• PRO TV
  • Ce suflet are de a putut sa faca asa ceva? Un barbat a aruncat de mai multe ori un catelus in mare

Ce suflet are de a putut sa faca asa ceva? Un barbat a aruncat de mai multe ori un catelus in mare

Ce suflet are de a putut sa faca asa ceva? Un barbat a aruncat de mai multe ori un catelus in mare

Un barbat a aruncat de mai multe ori un catelus in apa marii, inainte ca animalutul traumatizat sa fie salvat de oamenii care au asistat la spectacolul socant in Xiamen, o provincie din sudul Chinei.

Conform unui martor, un barbat care parea sa aiba in jur de 20 de ani, a venit la plaja cu un catel. “Cainele era foarte mic, n-avea mai mult de 20 cm. Credeam ca iesisera amandoi la plimbare, dar ce a urmat, a socat pe toata lumea. L-a apucat pe catel, l-a ridicat in sus si l-a aruncat cu putere in mare, la vreo 20-30 metri departare”.

A fost incredibil de crud. Cainele s-a intors inotand, iar barbatul l-a luat si l-a mai aruncat o data”, a mai spus martorul. Barbatul a aruncat cainele de cinci ori in apa, ignorand rugamintile oamenilor din jurul lui sa se opreasca. 



Ultima data, cainele n-a mai reusit sa inoate pana la tarm si s-a agatat cu ultimele puteri de o stanca. A fost salvat de oamenii de pe plaja care n-au mai suportat sa vada cum bietul animal e chinuit, si a fost luat acasa de o femeie care a promis sa aiba grija de el.



Oamenii spun ca barbatul care a aruncat cainele in mare se certase cu iubita lui si asa a vrut sa se razbune pe ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni