• PRO TV
  • Asculta vocea lui Michael Jackson, sub influenta sedativelor! VIDEO

Asculta vocea lui Michael Jackson, sub influenta sedativelor! VIDEO

Asculta vocea lui Michael Jackson, sub influenta sedativelor! <span style="color:#f00;">VIDEO</span>

Seful garzilor de corp ale lui Michael Jackson a povestit, miercuri, in cea de-a doua zi a procesului intentat medicului starului, Conrad Murray, acuzat de omucidere, ca cei trei copii ai cântaretului au asistat, vizibil socati, la ultimele momente din viata tatalui lor.

Faheem Muhammad, seful serviciului de securitate al starului, a mai povestit in fata judecatorului ca medicul, judecat in prezent pentru omucidere involuntara, i-a intrebat pe angajatii aflati in acea zi in camera cântaretului daca vreunul dintre ei stia sa faca masaj cardiac.

"Paris (fiica starului, n.r.) plangea cazuta pe jos, iar Prince (unul dintre cei doi fii ai lui Michael Jackson, n.r.) era in picioare, vizibil socat, plângând incet", a povestit Faheem Muhammad in fata Curtii.

"Am venit, i-am luat pe amândoi, le-am vorbit timp de o secunda, am gasit-o pe bona si am coborât pentru a-i duce in alta camera", a mai spus acesta.

Medicul Conrad Murray, care se ocupa de Michael Jackson in perioada in care acesta se pregatea pentru seria de concerte pe care urma sa le sustina la Londra, se agita in jurul starului când Faheem Muhammad a intrat in camera.
"Parea nervos, transpira. Era pe punctul de a face un masaj cardiac", a mai spus Muhammad, explicând ca trupul lui Michael Jackson se afla pe podea, lânga pat.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Intrebat daca Michael Jackson parea mort in acel moment, acesta a raspuns afirmativ. "Avea ochii deschisi, gura intredeschisa", a mai povestit acesta.

O alta garda de corp, Alberto Alvarez, se afla deja in camera când a sosit Faheem Muhammad. "Doctorul Murray i-a intrebat" pe cei doi barbati "daca stie vreunul dintre ei sa faca un masaj cardiac", a mai spus Faheem Muhammad.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni