• PRO TV
  • Jojo este mama Monicai Anghel in noul sezon “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv

Jojo este mama Monicai Anghel in noul sezon “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv

Jojo este mama Monicai Anghel in noul sezon “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv

Cel de-al cincilea sezon “Serviciul Roman de Comedie” care va incepe la Pro Tv din 9 octombrie, de la 20.15 sta sub semnul noutatilor

Dupa ce Toni Grecu a dezvaluit noua componenta a echipei de agenti ai comediei din care fac acum parte si Monica Anghel, Mihai Bobonete si Catalin Neamtu, seful din Casa PROporului marturiseste ca le pregateste telespectatorilor Pro Tv doua seriale nou-noute care vor smulge hohote de ras in fiecare saptamana, dar si rubirici si personaje noi si filmari exterioare.

“Fiind sezon nou, evident ca am pregatit cateva schimbari. In primul rand este vorba despre noii colegi cu care vom lucra la SRC. Apoi despre continut, care va fi adaptat la ceea ce se intampla acum in viata publica romaneasca”, spune Toni Grecu. Chiar din prima editie, telespectatorii Pro Tv vor face cunostinta cu eroii serialului ”Clanul Lupilor, in care apare si Monica Anghel. ”Dupa trei ani am reluat colaborarea cu Monica Anghel fiindca o consider una dintre cele mai simpatice si talentate actrite de comedie de la noi. Personajele ei sunt inconfundabile si merita sa aiba un loc unde sa se exprime”, spune Toni Grecu.

Monica Anghel si Mihai Bobonete apar in rolurile sotilor Mioara si Titel Lupu, doua personaje spumoase care traiesc in lumea comica a interlopilor de carton si care trec prin intamplari dintre cele mai amuzante cu rapiri, trafic ilegal, trafic de etnobotanice in shaorme, raketi basarabeni si adultere. Si Jojo apare in ”Clanul Lupilor” intr-o ipostaza surprinzatoare, aceea de mama a personajului Monicai Anghel.

”Eu una abia astept sa inceapa filmarile pentru ”Clanul Lupilor”, mini-serialul emisiunii unde eu voi fi mama Monicai Anghel! Sunt foarte incantata ca voi juca din nou alaturi de prietena mea cea mai buna. Eu si Monica am format mereu un cuplu extraordinar in fata camerelor de luat vederi si va marturisesc ca nimic altceva nu ma putea face mai fericita din punct de vedere profesional”, a marturisit Jojo.

Tot in prima editie telespetctaorii Pro Tv fac cunostinta cu unul dintre personajele lui Mihai Bobonete, supravietuitorul din rubrica ”Comediscovery”, care in primul episod prezinta tehnici de coborare a unei pante abrupte fara echipament de protectie: lucru foarte periculos si dificil de altfel, exact ca supravietuirea in Romania. O alta premiera este si serialul ”Elena Salbatica”, prima telenovela politica romaneasca, dar si videoclipul dedicat de echipa SRC repetentilor la bacalaureat.

”Si decorul va fi improspatat cu elemente luminoase si stralucitoare specifice show-urilor cu public”, mai dezvaluie Tono Grecu despre. ”De asemenea, ne-am propus mai multe filmari exterioare cu o echipa proaspata de reporteri frenetici ce se vor deplasa la diverse evenimente sportive sau mondene pentru a face reportaje sau happening-uri.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni