• PRO TV
  • Romanul care care a imbracat-o pe Lady Gaga isi prezinta noua colectie la Londra!

Romanul care care a imbracat-o pe Lady Gaga isi prezinta noua colectie la Londra!

Romanul care care a imbracat-o pe Lady Gaga isi prezinta noua colectie la Londra!

Despre ce designer este vorba:

Dinu Bodiciu, designerul român care a creat o tinuta purtata de Lady Gaga la inceputul acestui an, isi va prezenta colectia de primavara/ vara 2012, pe 14 octombrie, la Institutul Cultural Român (ICR) de la Londra, informeaza institutul.

Bodiciu a absolvit, anul trecut, cursurile prestigioasei universitati London College of Fashion si a facut senzatie pe podiumul de la Victoria & Albert Museum, unde una dintre tinutele sale a fost remarcata de stilistul celebrei Lady Gaga si purtata ulterior de cântareata la sediul NBC din Los Angeles, inainte sa apara in emisiunea "The Tonight Show with Jay Leno", pe 14 februarie.

Inainte de a se orienta definitiv catre moda, Dinu Bodiciu a studiat design grafic si a colaborat cu diferite companii teatrale la realizarea costumelor si a scenografiei. In prezent, el locuieste si lucreaza la Londra, iar creatiile sale au fost incluse in pictorialele unor reviste ca Dazed & Confuzed, Vogue Japan, Vision China, Elle Romania.

Numita "Madame de…", noua colectie urmareste sa destabilizeze conventiile designului de primavara/ vara, prin materiale si culori inedite, dar si prin doza de mister atribuita personajului imaginar - o femeie memorabila, captivanta, greu de intuit. Prin tinutele sale inovative, Dinu Bodiciu se inscrie in traiectoria tinerilor designeri români care au atras atentia presei internationale, ca Olah Gyarfas (Rozalb de Mura) si Lucian Broscatean.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni