• PRO TV
  • O balerina din Romania - Miss Asia Pacific World Photogenic 2011! FOTO

O balerina din Romania - Miss Asia Pacific World Photogenic 2011! FOTO

<span style="color:#f00;">O balerina din Romania</span> - Miss Asia Pacific World Photogenic 2011! FOTO

Beatrix Julia Hack, o balerina in vârsta de 21 de ani din Târgu Mures, a câstigat titlul de Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, la concursul de frumusete Miss Asia Pacific World, care a avut loc, la sfârsitul saptamânii trecute, in Coreea de Sud.

Beatrix Julia Hack, o balerina in vârsta de 21 de ani din Târgu Mures, care a reprezentat România in concursul Miss Asia Pacific World 2011, ce a avut loc, la sfârsitul saptamânii trecute, in Coreea de Sud, a fost desemnata de juriu Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, fiind considerata cea mai fotogenica dintre cele 53 de concurente prezente in competitie.

"In urma câstigarii acestui titlu, Beatrix urmeaza sa se intoarca in Seul peste câteva luni, pentru a participa la câteva sedinte foto cu unul dintre cei mai importanti fotografi coreeni, având sansa cu aceasta ocazie sa poata lucra ulterior ca fotomodel pe piata asiatica, cu ajutorul agentiei ExclusivEvent, agentia care o manageriaza in sistem de exclusivitate pe frumoasa balerina si care a delegat-o in aceasta competitie internationala de frumusete", se arata intr-un comunicat de presa transmis, luni, de agentiile ExclusivEvent si President Models, ce o reprezinta pe tânara.

Beatrix Julia Hack este din Târgu Mures, are de 21 ani, o inaltime de 1,73 metri, iar dimensiunile ei sunt 86-60-90.

Ea face balet de la vârsta de trei ani, in prezent fiind profesoara de balet si studenta in anul al treilea la Universitatea de Medicina si Farmacie din Târgu Mures.

"Beatrix si-a sarbatorit ziua de nastere in data de 13 octombrie, impreuna cu organizatorii concursului si celelalte concurente, care i-au pregatit o petrecere-surpriza, cu aceasta ocazie primind diverse cadouri de la toti cei prezenti. Cel mai important cadou insa a fost câstigarea titlului Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, «cadou» care a sosit la câteva zile dupa aniversarea sa", se mai arata in comunicat.

Beatrix Julia Hack detine titlul de Miss Asia Pacific World România 2011 si a semnat un contract de management exclusiv cu agentia President Models.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni