• PRO TV
  • Programul ideal de infrumusetare

Programul ideal de infrumusetare

Programul ideal de infrumusetare

Cand mergeti la cosmetica tineti cont si de ciclul menstrual! Astfel, in primele doua saptamani nu este recomandata epilarea, deoarece pielea este extrem de sensibila. In schimb, tratamentele de hidratare functioneaza perfect.

Pielea functioneza diferit in diverse perioade ale lunii, in functie de variatiile hormonale.
Dr. Andreea Albu, medic ginecolog, spune ca in prima saptamana, o data cu debutul menstruatiei, datorita reducerii cantitatii de hormoni, pielea are un aspect tern, este perioada cand trebuie sa fie hidratata.

In primele doua saptamani sunt indicate tratamentele de hidratare, de hranire a tenului; in general, tratamente neagresive care nu irita tenul, deoarece aceea este perioada cand este cel mai sensibil. In aceasta perioada este indicat sa va epilati cu ceara traditional, care si hidrateaza; in plus, este mai putin dureroasa decat aceea de unica folosinta.

Din a doua saptamana, secretia de estrogen din organism incepe sa creasca si se imbunatateste calitatea pielii.

O data cu a treia saptamana incepe sa creasca cantitatea de androgeni din sange si influenteaza pielea, activitatea glandelor sebacee.

Deoarece pilulele anticonceptionale echilibreaza nivelul hormonal, femeile care apeleaza la aceasta metoda de protejare pot merge in orice perioada a lunii la cosmetica.

Click AICI ca sa vezi video!


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni