• PRO TV
  • Mergi la teatru si salveaza viata lui Mircea Anca, un actor bolnav de leucemie!

Mergi la teatru si salveaza viata lui Mircea Anca, un actor bolnav de leucemie!

Mergi la teatru si salveaza viata lui Mircea Anca, un actor bolnav de leucemie!

Colegii lui Mircea Anca ne-au rugat sa postam urmatorul anunt:

"Pe 1 si 3 noiembrie, la Teatrul Arca, Clubul La Scena (Str. Calarasi nr. 55) vom juca doua spectacole in scop caritabil, pentru colegul nostru Mircea Anca, bolnav de leucemie. Cred ca orice suma s-ar strange ii va fi folositoare.

Pe 1 noiembrie la ora 20.00 se va juca "Fata cu caramida-n gura" un text scris si regizat de Theo Herghelegiu, iar pe 3 noiembrie la ora 20.00 "Alt barbat. Alta femeie" un scenariu de Adelaida Zamfira si Nicolae Nastasia, in regia lui Nicolae Nastasia. 

Rezervarile se pot face telefonic dupa ora 13.00 la numarul de telefon 0727.795.380, pana la ora 19.30, sau online www.lascena.ro."

Actorul Mircea Anca a aflat in urma cu un an ca sufera de leucemie. Singura lui sansa este sa faca transplant de maduva la o clinica din Israel, dar nu isi permite costurile operatiei, care se ridica la 30.000 de euro.

Mircea Anca a devenit cunoscut dupa rolurile sale din filmele "Morometii", "Maria si marea" sau "Hotel de lux", dar si din piesele de teatru "Jocul ielelor" si "Macbeth".



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni