• PRO TV
  • Amalia Enache este din nou bruneta! Vezi FOTO

Amalia Enache este din nou bruneta! Vezi FOTO

Amalia Enache este din nou bruneta! Vezi FOTO

Amalia Enache si-a schimbat culoarea parului. Prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro Tv este de ieri aproape bruneta, dupa ce mai bine de 3 ani de zile a fost blonda.

Schimbarea de look nu este una facuta peste noapte, fara o gandire in prealabil, ci este o imagine pentru care s-au consultat producatorii Stirilor Pro Tv, cu stilistii si cu Amalia insasi. Rezultatul este unul care bucura multa lume, mai ales pe cei conservatori carora le era dor de Amalia de la inceputurile ei in televiziune.


Chiar daca este destul de extrema, pentru Amalia Enache, schimbarea nu s-a dovedit a fi chiar o schimbare, pentru ca imediat dupa ce si-a inchis parul, a vazut in oglinda o imagine pe care o stia foarte bine: “Ma simt foarte…eu. Am fost o copila bruneta, o adolescenta bruneta, o studenta bruneta, am inceput sa prezint stiri bruneta, de fapt pana la 25 de ani nici nu-mi vopsisem niciodata parul. Apoi, am acceptat propunerea sa devin blonda, un proces care n-a fost de azi pe maine, ci treptat, si ma obisnuisem de vreo 3 ani in acest fel, chiar eram incantata de noua si neasteptata mea imagine de blonda.  Acum am ezitat ceva vreme pana sa revin la o nuanta inchisa de par, mi-era teama ca e un proces ireversibil si nu cumva sa regret. Dar cand m-am vazut asa, am fost imediat bucuroasa, am regasit in oglinda o imagine pe care o stiam foarte bine.”. 

"Efectul blondului e garantat pe strada!"

Chiar daca acum se simte foarte bine in pielea ei de bruneta autentica, pentru Amalia si blondul a fost o culoare foarte spectaculoasa: “Eu m-am simtit tare bine si blonda, desi am fost mai putin timp decat bruneta. Dar eu ma simt in general binisor in pielea mea si cred ca din acest motiv si pot sa port doua culori de par aflate la extreme. Am spus mereu, efectul blondului e garantat pe strada, unde un cap blond are succes in primul rand pentru ca e …blond. A fost o etapa din viata mea tare interesanta . Trecerea la blond a fost treptata si a fost mai degraba o mare mirare ca se poate si asa, apoi multi nu-si mai imaginau sau nu-si mai aminteau macar ca am fost candva bruneta.”. 

Daca acum 3 ani, cand a devenit blonda, Amalia a facut cunostinta cu hainele negre si cu rujurile roz, pentru ca se asortau culorii parului, acum trebuie din nou sa-si adapteze garderoba si trusa de make-up la schimbarea de look: “Ma bucur ca eu avand ochii negri am ramas fidela rosului si verdelui, in ambele etape.  Si imi vine in minte un cantec celebru” Blonda sau bruna, imi e totuna”. Sper ca asa vor gandi si telespectatorii Stirilor Pro Tv in ceea ce ma priveste.”, spune proaspata bruneta. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni