• PRO TV
  • Vineri, de la 20:30, marea finala “Dansez pentru tine”! Perechile se vor intrece in pasi de flamenco

Vineri, de la 20:30, marea finala “Dansez pentru tine”! Perechile se vor intrece in pasi de flamenco

Vineri, de la 20:30,<span style="color:#f00;"> marea finala “Dansez pentru tine”! </span>Perechile se vor intrece in pasi de flamenco

Un stil nou de dans, plin de farmec, pasional, dar in acelasi timp extrem de greu le va pune la incercare creativitatea, talentul si rabdarea echipelor ajunse in finala “Dansez pentru tine”. Pe 2 decembrie, de la 20.30, la Pro Tv, intr-o editie cu totul si cu totul spectaculoasa, perechile care se vor intrece pentru trofeul si marele premiu al show-ului vor avea de pregatit flamenco, un stil nou de dans introdus in concurs, un dans plin de culoare si atitudine, insa cu un grad mare de dificultate

Editia finala a acestui sezon de gala de la Pro Tv va aduce in fata telespectatorilor echipele care vor imparti podiumul si, la finalul unei seri care se anunta plina de emotie si spectacol, voturile telespectatorilor vor desemna castigatorul celui de-al 12-lea sezon, care va primi marele premiu de 60.000 de euro.

Intrati in ring cu un singur gand in minte, acela de a-si implini visul, uitand de durerile fizice si oboseala acumulata in toate saptamanile de antrenament, dornici sa arate cat de mult au evoluat la dans, concurentii ajunsi in finala vor avea de pregatit trei stiluri de dans: pe langa senzualul flamenco, finalistii se vor intrece in puneri in scena uluitoare la musical si isi vor aminti cum se dansa in anii ’90 la hip-hop retro.

Intr-un decor de iarna autentica, in care pana si fulgii vor fi prezenti, pregatit special pentru o seara magica, echipele vor pregati dansuri de poveste demne de un adevarat Bal al iernii. Pe ringul de la ”Dansez pentru tine”, perechile ajunse in finala se vor intrece in musicaluri impresionante, costume de basm si coregrafii atent pregatite.

Iar cel de-al treilea dans al serii ii va purta pe toti inapoi in timp, in anii ’90 pentru hip-hop retro. 

Cele 3 echipe care se vor lupta vineri, 2 decembrie in Marea Finala pentru 60.000 de euro pot fi votate la SMS 1322 cu numele vedetei sau la numerele de telefon: 0900.760.401 (Catrinel), 0900.760.405 (Jojo), 0900.760.408 (Pepe). Doar votul telespectatorilor este acela care va hotari ordinea clasamentului, implicit si sumele pe care le vor primi cele 3 echipe de pe podium.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni