• PRO TV
  • Una din cele mai sexy femei din lume, alergata pe camp de o cireada de vaci! Cum a ajuns in situatia asta:

Una din cele mai sexy femei din lume, alergata pe camp de o cireada de vaci! Cum a ajuns in situatia asta:

Una din cele mai sexy femei din lume,<span style="color:#f00;"> alergata pe camp de o cireada de vaci!</span> Cum a ajuns in situatia asta:

Actrita si modelul Elizabeth Hurley a fost alergata de o turma de vaci, pe un teren al fermei pe care starleta britanica o detine in Marea Britanie.

Elizabeth Hurley, care detine o ferma si o resedinta luxoasa in comitatul Gloucestershire din Marea Britanie, a fost nevoita sa sprinteze, alaturi de cainii ei din rasa labrador, pentru a scapa de turma de vaci care ii urmarea, informeaza contactmusic.com.

"Cainii mei si cu mine am fost alergati de vacile noastre, astazi. A fost cea mai rapida cursa pe care am facut-o in ultimii 30 de ani", a declarat Liz Hurley intr-un mesaj postat, vineri, pe contul ei de pe Twitter.

Aceasta nu este insa singura problema pe care Elizabeth Hurley a avut-o cu animalele in ultimele luni.

Starleta britanica este stapana unui papagal amazonian, denumit Ping Pong, care este capabil sa reproduca cuvinte din limbajul uman. Prietenul inaripat al actritei a dovedit insa in ultima vreme o veritabila "pasiune" pentru injuraturi.

"A inceput sa strige prin casa: «du-te dracu'!». E o expresie pe care a invatat-o din vremea cand era pui si traia intr-un magazin de animale", a explicat Liz Hurley.

"Ei au un fel de memorie latenta - aud anumite cuvinte si le pastreaza in minte timp de multe luni, inainte de a incepe sa le repete. In urma cu doua zile a strigat dintr-o data: «Craciun fericit!»", a adaugat actrita britanica.

Liz Hurley, in varsta de 46 de ani, este actrita si model si conduce o ferma cu produse bio in Gloucestershire Mediafax



Foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni