• PRO TV
  • INTERVIU VIDEO cu fiica lui Michael Jackson. "Tata a zis ca daca moare maine, sa imi amintesc de sfaturile lui!" VIDEO

INTERVIU VIDEO cu fiica lui Michael Jackson. "Tata a zis ca daca moare maine, sa imi amintesc de sfaturile lui!" VIDEO

<span style="color:#f00;">INTERVIU VIDEO</span> cu fiica lui Michael Jackson. "Tata a zis ca daca moare maine, sa imi amintesc de sfaturile lui!" VIDEO

Paris Jackson, fiica "regelui muzicii pop" Michael Jackson, a declarat intr-o emisiune de televiziune, din care câteva pasaje au fost difuzate miercuri in Statele Unite, ca tatal ei obisnuia sa ii spuna sa-si aminteasca de sfaturile lui, dupa ce el moare.

"Daca mor mâine, sa iti amintesti intotdeauna de sfaturile mele", ii spunea Michael Jackson fiicei sale Paris, a declarat aceasta, cu ocazia unui interviu acordat postului NBC - primul pe care adolescenta in vârsta de 13 ani l-a acordat singura, fara sa fie insotita de fratii sau rudele ei. "I-am urmat sfatul si imi amintesc tot ce mi-a spus", a adaugat ea.

Paris Jackson, care va debuta în curând în cinematografi e, in filmul SF pentru adolescenti "Lundon's Bridge and Three Keys", in care actorii adevarati vor imparti ecranul cu personaje animate, a spus ca isi dorea sa devina actrita inca de când era foarte mica, dupa ce l-a vazut pe tatal ei jucând in "Moonwalker", un film turnat in 1988.
"Stiam ca stie sa cânte foarte bine, dar nu stiam ca putea sa si joace in comedii. Am vazut acest lucru si mi-am spus: «Vreau sa fiu exact ca el»", a declarat Paris Jackson.

"Faceam impreuna sedinte de improvizatie. Ne dadea mici scenarii si ne spunea: «In aceasta scena, tu trebuie sa plângi». Iar eu plângeam chiar acolo", a adaugat fiica megastarului american.

Imbracata in negru si purtând o palarie tot neagra, care reamintea de cele purtate de tatal ei, Paris Jackson a vorbit, totodata, despre perioada in care starul american ii obliga - pe fratii ei Prince Michael si pe Blanket, dar si pe ea - sa poarte masti pentru a le proteja anonimatul.

"Imi spuneam: «ce tâmpenie! de ce trebuie sa port o masca?»", isi aminteste Paris. "Insa, dupa aceea, mi-am dat seama, dupa ce am crescut, ca el incerca sa ne protejeze", a adaugat aceasra.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni