• PRO TV
  • SUPER INTERVIU Jojo abia asteapta sa isi petreaca primul Craciun alaturi de fiul ei!

SUPER INTERVIU Jojo abia asteapta sa isi petreaca primul Craciun alaturi de fiul ei!

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SUPER INTERVIU </span>Jojo abia asteapta sa isi petreaca primul Craciun alaturi de fiul ei!

Afa ce planuri are Jojo de Craciun.

1. Cum vei petrece in acest an sarbatorile de iarna?
Alaturi de familia mea. Avand in vedere ca e primul Craciun al lui Achim suntem si mai nerabdatori in asteptarea Sarbatorilor de iarna. Fiul nostru este acum printul familiei si fiecare dintre noi asteptam sa vedem cum va reactiona el cand va vedea brandul de Craciun si cand va primi cadourile pe care i le-a pregatit Mosul. Mai ales ca Achim va imbraca anul acesta costumul de Mos Craciun, va fi micul Mos al familiei!

2. Ce iti doresti sa iti aduca Mos Craciun?
Mie Mos Craciun mi-a adus deja tot ce mi-am dorit mai mult vreodata. Si imi doresc ca micul meu Mos Craciun, adica Achim, sa-mi aduca mereu – cu siguranta o va face – atat de multa bucurie cum simt in fiecare moment pe care il petrecem impreuna.

3. Cum iti amintesti Craciunul in copilarie? Care erau cadourile tale preferate? Ii scriai Mosului?
Cele mai frumoase amintiri despre Craciun sunt probabil legate de zilele in care eu si varul meu, Silviu, ne pregateam sa-l intampinam pe Mos Craciun si invatam multe poezii pentru a-l impresiona. Imi amintesc ca varul meu se fastacea intotdeauna in fata Mosului, iar eu ma ofeream sa spun poezii in locul lui. Cadourile mele preferate in copilarie erau evident jucariile, adoram papusile si aveam o colectie intreaga. Iubeam foarte mult culoarea galben si eram cea mai incantata cand primeam un obiect vestimentar in aceasta culoare. Nu-i scriam Mosului, nu a existat obiceiul acesta in familia noastra, dar mi se spunea ca daca sunt cuminte Mosul imi va aduce tot ce-mi doresc. Si facea el ce facea si primeam mereu ceea ce imi doream. Am fost un copil norocos din toate punctele de vedere. 

4. Ce superstitii ai la sfarsit de an? Obisnuiesti sa iti pui dorinte? Porti vreun anumit obiect?
Eu imi pun mereu dorinte si nu consider ca asta e o supersitie. Imi place sa-mi doresc lucuri pentru ca am senzatia ca fiecare dorinta rostita ne aduce mai aproape de implinirea ei. Puterea gandului e unul dintre cele mai de pret lucruri care ne-au fost daruite si consider ca trebuie sa ne folosim de ea in fiecare moment. Nu am superstitii, cand eram mai mica mama ma punea da arunc o moneda in paharul cu sampanie de Revelion si uneori mai fac asta (cand e mama in preajma ). 

5. Care sunt preparatele pe care le gatesti cel mai bine de sarbatori?
Stiu sa fac salate si torturi delicioase. Salatele mele de boeuf sunt cele mai reusite de fiecare data si cu siguranta voi face si anul acesta. In principiu gatesc cam orice, de la sarmale, la oua umplute si salate, mai putin piftie sau cozonac. 

6. Planuri de vacanta la sfarsit de an sau la inceputul anului viitor?
Planuri am, dar nu am suficient timp pentru a le pune in aplicare. Ianuarie va fi o luna destul de ocupata pentru mine, probabil ca vom pleca intr-o scurta vacanta, dar nu am hotarat inca destinatia.

7. Ce iti doresti in 2012?
Imi doresc lucruri normale, sa avem sanatate si ocazia de a petrece cat mai mult timp unii cu ceilalti, atat in familie cat si alturi de prieteni. Experienta pe care am avut-o la ”Dansez pentru tine” m-a facut sa fiu si mai constienta de cata nevoie avem unii de ceilalti. Vremurile pe care le traim sunt grele, dar fiind uniti putem depasi altfel fiecare obstacol in parte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni