• PRO TV
  • Pustiul care nu se poate bucura de Craciun :( Povestea baietelului care nu poate avea brad si nu poate primi dulciuri cadou! FOTO

Pustiul care nu se poate bucura de Craciun :( Povestea baietelului care nu poate avea brad si nu poate primi dulciuri cadou! FOTO

<span style="color:#f00;">Pustiul care nu se poate bucura de Craciun :( </span>Povestea baietelului care nu poate avea brad si nu poate primi dulciuri cadou! FOTO

Un copil de 3 ani nu se poate bucura de Craciun deoarece nu poate participa la masa festiva de Craciun si nu poate sta in preajma unui brad traditional de sarbatori

Charlie Smith, in vârsta de 3 ani, nu poate participa la masa festiva de Craciun si nu poate sta in preajma unui brad traditional de sarbatori, informeaza Daily Mail. Din acest motiv, familia sa nu a cumparat un brad de Craciun.
Copilul nu se poate bucura nici de ciocolata cu alune sau de prajituri, acestea putând sa-i declanseze o reactie adversa extrem de periculoasa.

Familia sa, din Worchester (Marea Britanie), este intr-o permanenta stare de alerta, baiatul putând ajunge la spital doar daca a atins o persoana care a mâncat alune.

"Alergiile lui Charlie si astmul de care sufera fac din Craciun o perioada periculoasa a anului", a declarat mama acestuia, JO. "Trebuie sa fim atenti sa-l protejam in tot timpul anului, dar in mod special acum", a adaugat ea.
"Petrecerile de Craciun sunt dificile, de asemenea. Mâncarea este asezata in mare parte pe o masa in stil bufet. Trebuie sa avertizez invitatii din timp in legatura cu alergiile lui Charlie", precizeaza Jo Smith.

Problemele lui Charlie au aparut când avea numai 18 luni: "Statea pe genunchii tatalui meu, care mânca alune. Charlie a inceput sa se scarpine atât de rau, incât a ajuns sa sângereze. A fost infricosator. Nu puteam intelege ce l-a afectat atât de tare", povesteste femeia.

Alergia lui Charlie la alune este posibil sa dureze pe tot parcursul vietii sale. Familia lui incearca sa-l inveseleasca pe cât posibil, având in vedere incercarile grele prin care trece: "Este trist, dar copiii sunt cel mai important lucru in viata - trebuie sa faci tot ceea ce poti pentru ei", a concluzionat Jo Smith.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni