• PRO TV
  • LA MULTI ANI 2012! Vezi fotografiile care au facut inconjurul lumii in anul care s-a incheiat:

LA MULTI ANI 2012! Vezi fotografiile care au facut inconjurul lumii in anul care s-a incheiat:

LA MULTI ANI 2012!<span style="color:#f00;"> Vezi fotografiile care au facut inconjurul lumii in anul care s-a incheiat:</span>

A fost un an bun pentru unii, un an rau pentru altii, si plin de evenimente. In 2011 am pierdut personalitati marcante, au fost conflicte, revolutii, dezastre naturale. Iata retrospectiva anului pe care il lasam in urma:

Port-au-Prince, Haiti, ianuarie. Cum arata Haiti la inceputul 2011, la un an dupa cutremurul care a ucis peste 200.000 de oameni. Copii saraci, nemancati, neingrijiti, fara acces la servicii medicale sau educatie:



Vancouver, Canada, iunie. Una din cele mai frumoase imagini din 2011. Un cuplu intins pe asfalt se imbratiseaza si saruta in mijlocul revoltei de strada. 



Kesennuma, Japonia, martie.O femeie merge prin ruinele a ceea ce a fost, inainte de cutremurul de 9 grade si de un tsunami devastator cu valuri de 10 metri, casa ei. 



Joplin, Missouri, mai. O femeie priveste ce i-a mai ramas din casa, dupa ce o tornada masiva a maturat orasul, ucigand peste 110 oameni. 



Londra, aprilie. Nunta ducesei Catherine cu printul William. Micuta Grace, bosumflata din cine stie ce motiv, a fost remarcata de agentiile de presa din toata lumea. :) 



New York, octombrie: Lumanari, flori si un iphone cu poza lui Steve Jobs, fondatorul Apple, care a plecat dintre noi pe 5 octombrie 2011 dupa o lunga batalie impotriva cancerului pancreatic. 2011 a fost anul in care le-am pierdut si pe Amy Winehouse, Elizabeth Taylor, Cesaria Evora.



Mogadishu, Somalia, august. O femeie plange moartea fiului ei, de numai 3 ani, intr-o tabara pentru refugiati. Copilul a murit de malnutritie la doua saptamani dupa ce a fugit cu familia sa de foametea si seceta care s-a abatut peste Somalia de sud.



Mogadishu, Somalia, august. Deznadejde. Slabit si malnutrit, un baietel de 4 ani sta cu tatal lui intr-un spital. 



Revoltele din Londra, august



Las Vegas, mai. Britney Spears si Rihanna se saruta pe scena in timpul Billboard Music Awards.



Las Vegas, octombrie. Masina pilotului Dan Wheldon e cuprinsa de flacari, dupa un accident in care au fost implicate 15 masini.

Pathumthani, Thailanda, octombrie. Inundatie:

Phuket, Thailanda, octombrie. Ritual de automutilare in timpul Festivalului Vegetarian.

Milliken, Colorado, octombrie. Efectele dureroase ale crizei. Un copil de 1 anisor priveste de pe scara cum toate bunurile sunt evacuate din casa, in timpul unei executari silite. 

New Delhi, India, decembrie. Un musulman siit se autoflageleaza in timpul ritualului Ashura.

Insula Utoya, Norvegia, iulie. Flori depuse langa insula Utoya, locul unui atac care a ingrozit Norvegia: Un extremist pe nume Anders Behring Breivik a impuscat la intamplare 93 de oameni in iulie.

Misrata, Libia, august. Muncitori straini din Nigeria, Ghana si alte tari africane stau gramada intr-un camion, incercand sa fuga din orasul sub asediu.

Freiburg, Germania, septembrie.  Papa Benedict XVI in vizita la Freiburg.

Ascot, Marea Britanie, iunie. Parada palariilor la faimoasa cursa anuala de cai de la Ascot.



Los Angeles, august. Beyonce anunta la MTV VMA ca este insarcinata.



2011 in muzica: Triumful muzicalitatii asupra minimalismului si perucilor roz are un nume: Adele




Foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni