• PRO TV
  • Sarkozy, majordomul Angelei Merkel intr-o sceneta de Anul Nou! VIDEO

Sarkozy, majordomul Angelei Merkel intr-o sceneta de Anul Nou! VIDEO

Sarkozy, majordomul Angelei Merkel intr-o sceneta de Anul Nou! VIDEO

Angela Merkel si Nicolas Sarkozy au devenit protagonistii unei populare scenete de Anul Nou, televizata in fiecare an in Germania, in care Miss Sophie implineste 90 de ani si sarbatoreste acest eveniment cu majordomul ei, James.

Comedia britanica "Dinner for one" ("Cina pentru o persoana") nu este tocmai cunoscuta in tara de origine, insa, prin popularitatea de care s-a bucurat in Germania si tarile scandinave, a devenit unul dintre cele mai difuzate show-uri de televiziune.

In sceneta, Miss Sophie isi sarbatoreste ziua de nastere cu patru musafiri imaginari, pe care majordomul trebuie sa ii interpreteze si sa bea din paharul fiecaruia, ajungând astfel foarte beat.

Anul acesta, pe chipurile actorilor din varianta originala, filmata in 1963, au fost suprapuse fetele cancelarului german Angela Merkel si, respectiv, presedintelui francez Nicolas Sarkozy, iar televiziunea germana ARD a intitulat productia "The 90th euro rescue summit or euros for no one" (in trad., cel de-al 90-lea summit pentru salvarea euro si euro pentru nimeni).

Printre invitatii la cina interpretati de majordom se afla fostul prim-ministru grec Giorgios Papandreou, fostul prim-ministru spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero si premierul britanic David Cameron.

Astfel, când Sarkozy joaca rolul lui Cameron, Merkel ii spune: "Nu uita ca vorbim germana in Europa". Acesta ii raspunde in engleza "Arati mai tânara ca niciodata", continuând in germana "Arati mai bogata ca niciodata".

In timp ce majordomul cu chipul lui Sarkozy continua sa dea ture in jurul mesei, naratorul ofteaza si spune: "Asa se intâmpla la fiecare summit pentru salvarea euro, fie ca mai este si altcineva acolo sau nu, doar cei doi se ocupa de tot".

La final, James o intreaba pe Miss Sophie daca are de facut acelasi lucru ca in anul precedent si, conducând-o in camera ei, ii promite ca va face tot ce-i sta in putinta, replica ce a devenit una foarte populara in Germania.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni