• PRO TV
  • IATA CE NE ASTEAPTA IN 2012! Lista celor mai importante evenimente din Romania

IATA CE NE ASTEAPTA IN 2012! Lista celor mai importante evenimente din Romania

<span style="color:#f00;">IATA CE NE ASTEAPTA IN 2012!</span> Lista celor mai importante evenimente din Romania

Concerte, alegeri si finala Europa League - asta ne asteapta in 2012 in Romania.

Februarie

8 -12 - Turneul "Saltimbanco" al companiei Cirque du Soleil ajunge, în perioada 8 - 12 februarie, la Bucureşti la Pavilionul Central din complexul Romexpo. Biletele pentru spectacolele Cirque du Soleil au fost puse în vânzare şi au preţuri între 87 şi 437 de lei.
14 - concert Directia 5, la Sala Palatului Bucuresti;
29 - concert Toto Cutugno, la Sala Palatului Bucuresti.

Martie
• 17 - concert Lara Fabian, la Sala Palatului Bucureşti;
• 22 - 23 - concert Horia Brenciu, la Sala Palatului.

Aprilie
21 - primul spectacol marca Sensation în România - "Ocean of White" - va avea loc pe 21 aprilie, la Romexpo, în Capitală. DJ-i celebri vor mixa o noapte întreagă într-un decor fantastic, într-un show ce combină muzica, dansul, teatrul, jocul de lumini şi efectele pirotehnice. Biletele au fost puse în vânzare, primele 1.000 de locuri în Ring având un preţ special de 175 de lei. După epuizarea acestora, biletele în Ring costă 240 lei. Biletele la categoria Deluxe costă 440 lei, iar la categoria VIP, 770 de lei (incluzând loc rezervat la masă şi un voucher de consumaţie la bar de 100 de lei). Conceptul Sensation este originar din Amsterdam, unde în fiecare vară se lansează un nou spectacol bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress în white" (fă parte din spectacol, îmbracă-te în alb n.r.), înainte de a porni în turneu în întreagă lume.

Mai
9 - finala Europa League, la Bucuresti, pe Naţional Arena in direct la Pro TV

 

Iunie
15 - Trupa Mötley Crüe va concerta pentru prima dată în România, pe 15 iunie în cadrul festivalului OST Fest, care se mută în 2012, la Zone Arena din Bucureşti şi va avea loc în perioada 15 - 17 iunie. La eveniment, au mai fost confirmate trupele Motörhead şi Dimmu Borgir.

August
31 - concert Red Hot Chili Peppers, la National Arena.

Noiembrie
20-25 - alegeri parlamentare si locale

Pe lista concertelor din acest an au mai fost confirmate nume ca Tarja Turunen (25 ianuarie - Sala Palatului) si  Nazareth (27 ianuarie - Hard Rock Cafe, Bucureşti, 28 ianuarie - Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca).

Printre artiştii care ar putea veni în 2012 în premieră în faţa publicului din România au mai fost vehiculaţi Bruce Springsteen, Justin Bieber, dar şi trupa britanică Coldplay.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni