• PRO TV
  • Catalin Maruta sta de vorba in exclusivitate cu Naarghita, care isi face aparitia dupa mai bine de 20 de ani

Catalin Maruta sta de vorba in exclusivitate cu Naarghita, care isi face aparitia dupa mai bine de 20 de ani

Catalin Maruta sta de vorba in exclusivitate cu Naarghita, care isi face aparitia dupa mai bine de 20 de ani

In editia de miercuri, 11 ianuarie, Catalin Maruta prezinta un interviu realizat in exclusivitate pentru ”Happy Hour” cu Naarghita.

Dupa mai bine de 20 de ani in care a stat departe de lumina reflectoarelor si nimeni nu a mai stiut nimic despre ea, Naarghita a acceptat sa apara din nou la TV si sa se intalneasca cu Catalin Maruta pentru a-i vorbi despre povestea sa exceptionala de viata si despre cum au aratat pentru ea toti acesti ani in care a stat departe.

Naarghita i-a spus lui Catalin Maruta adevaratul motiv care a tinut-o departe de scena atata timp. A vorbit despre relatia ei cu Raj Kapoor, despre amintirile care o leaga de India, despre viata luxoasa pe care o ducea in trecut si despre cum traieste acum cu doar 40 de lei pe luna. ”Mi-am vandut absolut tot, tot ce am avut: mobila stil Ludovic al XVI-lea, am vandut pianul, am vandut cartile pretioase.

Dupa ce am platit toate cheltuielile, facturile, mi-au ramas de mancare 40 de lei pe luna. Si m-am descurcat cu 40 de lei pe luna”, i-a marturisit Naarghita lui Catalin Maruta.

In anii ’60, ’70 si ’80, romanca Naarghita umplea sali de concerte in Europa, in America si in Asia si canta piese indiene mai bine ca multi artisti de la Bollywood. Era unica in Romania si era foarte apreciata si in India, unde prim-ministrul Indira Ghandi o astepta numai pe covorul rosu. Insusi faimosul actor Raj Kapoor a iubit-o pentru frumusetea si mai ales pentru talentul ei.

La sfarsitul anilor ’80 insa, Naarghita a pierdut, rand pe rand, multi oameni foarte dragi, printre care pe mama ei, pe fratele ei si pe barbatul pe care il iubea, Raj Kapoor. A suferit atat de tare dupa moartea lor incat nu a mai putut sa cante. A disparut dintr-o data si nici fanii, nici colegii de scena nu au mai stiut nimic de ea. Dupa mai bine de 20 de ani, Naarghita apare din nou in fata celor care au apreciat-o ca artista, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru ”Happy Hour” si difuzat miercuri.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni