• PRO TV
  • CARE este SECRETUL Andrei? Cum a ajuns una dintre cele mai apreciate voci din Romania!

CARE este SECRETUL Andrei? Cum a ajuns una dintre cele mai apreciate voci din Romania!

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">CARE este SECRETUL Andrei? </span>Cum a ajuns una dintre cele mai apreciate voci din Romania!

Andra (25 de ani) este una dintre cele mai apreciate voci din Romania.

"Cine crede ca succesul in muzica inseamna doar talent se insala. Am spus-o ori de cate ori am avut ocazia, muzica inseamna in primul rand munca intensa. Fara asta nu faci nimic. Nu am un program fix de repetitii, cant si exersez de câte ori gasesc ragaz, dansez, ma pregatesc...

Asta in primul rand din respect pentru public. (... ) A fost greu, dar, dupa cum vezi, nu e imposibil. Eu, in afara de sustinerea mai mult morala a familiei mele, nu prea am avut relatii in muzica. Eram un copil timid care venea dintr-un oras de provincie, au trecut ceva ani pana sa fiu luata in serios si pâna sa demonstrez ca nu sunt o vedeta de-o vara. De-aia si insist pe chestiunea cu munca. Tenacitatea da roade.

Am avut norocul ca, in primul rand, publicul m-a sustinut, asta a fost 'relatia' mea. Atunci cand publicul te cere, ai succes si fara pile sau compromisuri, asta va pot garanta", a declarat Andra pentru EVZ.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni