• PRO TV
  • Scorpionii primesc bani sau cadouri. Horoscopul zilei de 18 ianuarie

Scorpionii primesc bani sau cadouri. Horoscopul zilei de 18 ianuarie

Scorpionii primesc bani sau cadouri. Horoscopul zilei de 18 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

CAPRICORN

O sa tot aveti de-a face cu functionarii publici, secretarele, ca sa faceti rost de adeverinte, semnaturi, sa primiti OK-ul pentru diverse proiecte.

VARSATOR

Poate faceti o evaluare a banilor din cont, scoateti dobanda ca sa nu desfiintati depozitul in lei sau in valuta si o sa aveti de cheltuiala.

PESTI

Trebuie sa-i convingeti pe sefi ca meritati un post mai bun, bani in plus, acele avantaje de care n-ati putut beneficia pana acum.

BERBEC

S-ar putea sa castigati mai multi bani si sa aveti cu ce sa va platiti ratele, impozitele, asigurarile care se fac la inceputul anului, plus cele lunare.

TAUR

Situatia de la slujba trebuie reglata, sa aveti deja strategiile puse la punct sa nu va prinda sefii cu proiectele in... pom, sa fiti pe faza.

GEMENI

Poate e momentul sa consultati un notar, un avocat, sau si unul si altul, sa va-nvete cum sa recastigati o proprietate, niste drepturi sau custodia copilului.

RAC

Se poate sa vi se ofere ceva nou de lucru si sa vi se potriveasca, dar poate aveti si voi o idee de proiect pe care sa le-o prezentati sefilor.

LEU

Pareti decisi sa faceti o schimbare la locul de munca, oricum, de ceva timp, se contureaza un succes in cariera asa ca mobilizati-va.

FECIOARA

O sa intrati la cheltuiala pentru ca o s-aveti un botez in familie sau un alt eveniment festiv pentru care va trebui sa scoateti multi bani din buzunar.

BALANTA

Se-anunta bani - poate niste ramasite de anul trecut, sau poate e zi de salariu ori un datornic se-ndura sa va dea banii inapoi.

SCORPION

Un castig banesc sau poate primiti un cadou, un gest de recunostinta din partea cuiva care n-a ramas indiferent la ajutorul pe care l-ati acordat candva.

SAGETATOR

Ati putea face niste demersuri suplimentare ca sa obtineti un imprumut bancar, un salariu in avans sau altceva de care aveti foarte mare nevoie. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni