• PRO TV
  • FOTO & VIDEO. Cine este Golshifteh Farahani, iranianca exilata dupa ce a pozat NUD:

FOTO & VIDEO. Cine este Golshifteh Farahani, iranianca exilata dupa ce a pozat NUD:

<span style="color:#f00;">FOTO & VIDEO. </span>Cine este Golshifteh Farahani,<span style="color:#f00;"> iranianca exilata dupa ce a pozat NUD:</span>

Actrita iranianca Golshifteh Farahani (se poate sa o stiti din filmul “Body of lies” unde a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio si Russell Crowe) a pozat de curand nud pentru o revista din Franta si pentru un clip de promovare a premiilor Cesar (echivalentul francez al Oscarurilor).

Reactia autoritatilor iraniene nu a intarziat sa apara. Imediat, Ministerul Culturii din Iran i-a comunicat actritei ca nu mai e binevenita in tara ei natala si ca “isi poate oferi serviciile artistice prin alte parti”.

Golshifteh Farahani are 29 de ani, este casatorita din 2003 (conform imdb.com) si s-a mutat din Teheran in Paris acum un an. Ea a pozat in Madame le Figaro in semn de protest fata de politicile culturale ultra-conservatoare, despre care crede ca tin pe loc industria filmului iranian.

Unii sunt suparati ca actrita a tradat tara si Islamul pentru a-si arata corpul gol, altii o felicita pentru gestul sau, "Viata acestei actrite care si-a parasit tara ca sa mearga la Hollywood e plina de imoralitate, Ea, care juca in Iran roluri de mame iubitoare si decente, si-a vandut acum onoarea in fata camerelor strainilor", scrie un ziar iranian, citat de cnn.com.

Actrita a primit numeroase mesaje de incurajare de la fanii care apreciaza curajul sau de a vorbi despre un subiect tabu pentru femeile musulmane,

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni