• PRO TV
  • "Femeia de silicon", super tunata, dar neepilata. 150.000 de oameni o urmaresc zilnic, pe blog. FOTO

"Femeia de silicon", super tunata, dar neepilata. 150.000 de oameni o urmaresc zilnic, pe blog. FOTO

"Femeia de silicon", <span style="color: rgb(255, 0, 0);">super tunata, dar neepilata.</span> 150.000 de oameni o urmaresc zilnic, pe blog. FOTO

Alexandra Nilsson a devenit un soi de vedeta in Suedia in 2007, cand a decis sa-si faca un blog si sa-si spuna “Kissie”.

“Femeia de plastic” sau “femeia de silicon”, cum o numesc publicatiile din Suedia, atrage in fiecare zi 150.000 de curiosi pe blogul ei, mai ales datorita pozelor pe care le posteaza acolo.

NU RATA UN FILM INCENDIAR PE VOYO.RO! 
Exista oameni cu puteri speciale. O agentie guvernamentala lupta impotriva lor. Afla de ce in “Push” / "Razboiul mintii", pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!
 

Kissie are 20 de ani si 12 operatii estetice la activ, intre care se numara interventii la nas, implant mamar si operatii de corectare a urechilor.

Cum sa ai un bust impresionat. Afla secretul pe care nici medicii esteticieni nu il stiu

Desi se ingrijeste excesiv de imaginea ei si nu apare in fotografii nici macar cu genele ei naturale, podoaba capilara de pe maini este intacta, singurul lucru natural cu care se mai poate “lauda”.







Vezi mai jos toata galeria foto!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni