• PRO TV
  • Surpriza... sau nu! Cine este cel mai sexy barbat de pe planeta in 2012: GALERIE FOTO

Surpriza... sau nu! Cine este cel mai sexy barbat de pe planeta in 2012: GALERIE FOTO

<span style="color:#f00;">Surpriza... sau nu! </span>Cine este cel mai sexy barbat de pe planeta in 2012: <span style="color:#f00;">GALERIE FOTO</span>

Vezi aici lista celor mai sexy barbati din anul care abia a inceput.

Fotbalistul englez David Beckham a fost desemnat cel mai sexy barbat de pe planeta in 2012, dupa ce s-a clasat pe prima pozitie in editia inaugurala a listei Celor mai fierbinti 101 barbati din lume (101 Hottest Hunks in the World), alcatuita de revista Heat.

Sportivul britanic, care are patru copii - Brooklyn, Romeo, Cruz si Harper - cu sotia sa Victoria Beckham, a invins astfel o serie de barbati celebri de la Hollywood, precum Ryan Gosling si Ryan Reynolds, care au ocupat pozitiile a doua si a treia.

De altfel, actorii ocupa toate celelalte locuri din primele 10 pozitii de pe aceasta lista: Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson, Tom Hardy, Johnny Depp, Hugh Jackman si Zac Efron.


Topul a fost alcatuit pe baza voturilor exprimate online de 1.000 de cititori ai revistei Heat, iar finalistii au fost selectionati de un comitet de experti din care au facut parte Carole White, fondatoarea companiei Premier Models, fotograful Nicky Johnston si Jo Hoare, editorul sectiunii Style din cadrul revistei Heat.

Fiecare barbat inclus pe aceasta lista a primit o nota, in functie de personalitatea lui, talentul pe care il dovedeste in profesia sa, sex appeal-ul pe care il are si felul in care se imbraca.

MEDIAFAX





Foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni